Въпроси и отговори

Изработка на лендинг пейдж

Информация относно създаването на лендинг страница

 • 1

  Защо ми е нужна лендинг страница

  Лендинг (целевата/промо) страницата е пряко свързана с Вашата рекламна кампания. Тя се създава, за да улови и задържи вниманието на посетителите, като го фокусира върху информацията, която искате да видят.

 • 2

  Откъде идват посетителите

  Входящият трафик към лендинг страница обикновено идва от два източника: платена реклама или маркетингова/PR кампания.

  Рекламата може да включва видео клип в YouTube или медийни сайтове, реклами в социални медии, платени заявки по ключови думи в търсачката на Google, банери, текстови реклами в уеб сайт.

  PR или маркетинговите източници включват прессъобщения, неплатени актуализации в социалните медии, имейл маркетинг, публикации в блог (в блога Ви или в чужд) или новини.

 • 3

  Статична или динамична лендинг страница

  Статичната страница е индивидуално изградена с HTML5 технология от уеб разработчик, позволяваща по-добро оптимизиране за търсещи машини, което драстично подобрява класирането ѝ в Google. Зарежда се съществено по-бързо от същата по обем динамична страница, създадена с помощта на CMS платформа.

 • 4

  Ще мога ли да редактирам съдържанието на страницата

  За разлика от динамичната страница при статичната промените извършва уеб разработчикът, изработил я, или специалист с необходимите знания и умения. Ще се възползвате от безплатна едномесечна поддръжка на лендинг страницата.

  След безплатния период, ако желаете целогодишни редакции по страницата, ще е необходимо да заплатите таксата от 72.00 € за 12 месеца. Ако не желаете да се обвързвате с целогодишната услуга, алтернативният вариант е услугата "еднократна поддръжка при нужда", която ще Ви струва 15.00 €.

 • 5

  Как да кача страницата на сървъра

  Качването може се извърши чрез "FTP" или през "Файловия мениджър" в контролния панел на Вашия хостинг акаунт. Ако не можете да се справите сами, ще поемем ангажимента безплатно.

 • 6

  Как мога да платя

  Заплащането се реализира в евро посредством генериран PayPal Invoice (с кредитна/дебитна карта) или по банков път чрез ​TransferWise​, като първият превод е безкомисионен, а всеки последващ е с ниска комисионна такса.

 • 7

  Как да поръчам изработването на лендинг страница

  За да поръчате изработването на лендинг страница, може да започнете с попълването на кратък брифинг: заявка с предварителни детайли за подготовка.

  Ако имате въпроси, коментари и искания относно изработката на лендиг страница, не се колебайте да ги отправите на имейл: email[@]inter-reklama.com или посредством формуляра за контакт.