Представи бизнес

маркетинг чрез съдържаниеЕфективен метод да привлечете потенциални клиенти е маркетингът чрез съдържание, отговарящо на техните въпроси. Съдържанието им помага да открият Вашия бизнес и, ако то е достатъчно полезно и информативно, те сами ще установят връзка с Вас.

Какво е маркетинг чрез съдържание?

Пример от ежедневието:
Мария е частен психолог. Тя упражнява успешно професията си във Варна, но внезапно ѝ се налага да се премести в София, където не познава никой. За да намери нови клиенти в столицата, тя си направила малък уеб сайт визитка. За да привлече потенциални клиенти към него, използвала платени реклами в Google. Започнали позвъняванията.

За съжаление, след първите позвънявания и консултации измежду 20-те души, които посетили кабинета ѝ в продължение на 2 месеца, Мария се озовава само с един редовен клиент. Останалите не били готови да се доверят на психолог и просто ѝ отнемали времето. Мария стигнала до заключението, че не се нуждае от клиенти, които търсят психолог в Интернет.

Вместо реклами, тя започва да пише статии в софийски сайт относно подобряването на качеството на живот, четим от хора, които смятат, че живеят непълноценен живот. Така те прочитали статиите на Мария и формулирали чрез тях собствените си проблеми. Доверието към психоложката нараствало, а посещенията в кабинета ѝ зачестяват всеки ден и с постоянство.

Изводът:
Маркетингът чрез съдържание е привличане на потенциални клиенти с помощта на полезно и интересно съдържание. Не с реклама, не с препоръка от приятели, а именно чрез съдържание.

Ако желаете да представите бизнеса си пред читателите на този блог, може да се възползвате от маркетинг публикация с текст, описващ определен проблем и същевременно, предлагащ неговото ефективно решение благодарение на вашия продукт или услуга с акцент върху ефективните резултати при ваши клиенти. Особеностите, върху които е препоръчително да наблегнете: отличителни характеристики, действие, предназначение, безопасност, надеждност на продукта и отзиви от клиенти. Дължина на текста: над 500 думи.
marketing post


Може да предпочетете представяне с рекламна публикация на вашия бизнес, събитие, продукт или услуга с характеристики, детайли, спецификации, промоции, отстъпки. Дължина на текста: над 400 думи.
reklamen post


Публикация въпросник – отговаряте на въпроси, зададени предварително като ориентация за формулиране на публикацията. Формуляр ✎…
publikacia vyprosnik


Публикация на обща тематика – дължина на текста: над 300 думи.
custom-post


Интервютата и стартъпите са със свободно публикуване.

За всеки тип публикация е нужно да предоставите полезен за потребителите текст, задължително уникален и граматически издържан. Такъв може да заявите на копирайтърите от страницата Екип или да предоставите ваш текст.

 

Продаващи текстове

имейл абонамент