Декларация за поверителност

Изработка на лендинг пейдж

Тази страница разяснява подходът ни към защитата на личните данни на потребителите в този уеб сайт

Google Analytics

Този уеб сайт измерва трафика от посетители, като използва вграден код на Google Analytics, който записва какви страници гледате в рамките на сайта, как сте пристигнали в него и основна информация за вашия компютър. Всичко в тази информация е анонимно, така че ние не знаем кой сте вие - единствено, че някой е посетил нашия сайт. Информацията, която събираме от анализите ни помага да разберем кои страници на нашия сайт се класират добре, как хората пристигат в тях и така нататък. Подобно на повечето уеб сайтове, ние използваме тази информация, за да направим нашия сайт по-ефективен. Можете да научите повече за Google Analytics или да се откажете, ако желаете. Осведомете се още как Google използва "бисквитките".

Коментари

За да се даде възможност на потребителите ни да обсъждат нашите блог публикации, използваме системата за дискусия, която блог платформата на WordPress предоставя.

Имейли

Ние изпращаме имейл съобщение единствено в отговор на запитване от Ваша страна. Не прилагаме имейл кампании и не предоставяме лична информация или имейл адрес на трети лица. Имейл абонаментът в блога се предоставя от FeedBurner - отрочето на Google.

Актуализация

Запазваме си правото да актуализираме условията за поверителност по всяко време при технологични промени. Ако имате някакви въпроси относно тези условия или личните ви данни, моля пишете ни на имейл: email[@]inter-reklama.com.