Заявка за лендинг пейдж

Изработка на лендинг пейдж

Предварителни детайли за подготовка на лендинг страница

Препоръчително е да попълните формуляра възможно по-подробно - колкото повече информация предоставите, толкова по-бързо и по-ефективно ще продължи работата ни и ще изчислим цената за създаване на лендинг страницата.

Оферта: какъв ще е водещият продукт, уебинар, предложение или оферта на лендинг страницата Ви?

Име на лендинг страницата: какво заглавие ще изберете за лендинг страницата Ви?

Послание: какво ще е неустоимото предложение/оферта на тази целева страница? Как ще се промени животът на аудиторията Ви, когато приеме предложението или направи покупка?

Уникално (продаващо) предложение: опишете с едно изречение кое ще е основното предимство, което ще предлагате, така че никой друг не може да го предложи на аудиторията Ви?

Ползи: избройте най-завладяващите точки на вашето предложение, които ще убедят посетителите колко ценно е то?

Бутон за действие: какъв ще е призивът за действие?

Какво ще кажете посетителя да направи и как да процедира, за да се включи в/или получи офертата на страницата Ви (дa ce aбoниpa зa имeйл cпиcък или бюлeтин, дa изтeгли cъдъpжaниe като eлeктpoннa книгa, бeзплaтнo pъкoвoдcтвo, бeзплaтнa вepcия нa coфтyep, дa ce peгиcтpиpa зa живи и/или дигитaлни cъбития като yeб ceминapи или кoнфepeнции, дa кyпи дeйcтвитeлeн пpoдyкт или ycлyгa)?

Гаранция: какво ще кажете на аудиторията, за да ѝ помогнете да приеме офертата Ви с увереност и да смекчите всеки риск, който може да възникне?

Потенциална аудитория: какъв тип хора ще се възползват от офертата Ви?

Целева аудитория: към каква аудитория се стремите?

Източници на трафик: как ще привличате хората към тази лендинг страница: с дисплей реклами, социални медии, PPC реклами, органично търсене, имейл маркетинг, маркетинг публикации?

Приемам, че личната ми информация ще се използва зa кoмyникaция с мен относно изработката на лендинг страница.