Условия и права за ползване

Изработка на лендинг пейдж

Информация относно правата за ползване на материалите в този сайт

 • 1

  Авторски права

  Съдържанието на този сайт е предмет нa aвтopcкo прaво под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Зaбpaнявa ce кoпиpaнeтo нa тeкcтове и присвояването на графични елементи c пyбличнa или тъpгoвcкa цeл бeз пpeдвapитeлнo пиcмeнo paзpeшeниe! При установяване на копирано съдържание нарушителят подлежи на санкциониране по Закона за защита на авторското право и сродните му права.

  Използваните изображения в блог платформата на този сайт, за които не е посочен източник, са с лиценз CC0 и не изискват кредит към автора (pixabay.com, pexels.com).

 • 2

  Ползване

  Криейтив Комънс договор Съдържанието на този сайт е лицензирано чрез Attribution-NonCommercial-No Derivatives 4.0 International Public License CC BY-NC-ND. Можете да го споделяте в Интернет единствено чрез препратки (url връзки) или с помощта на социалните бутони под публикациите в блог платформата. Имате право да зареждате, изтегляте, печатате отделни страници и да ги споделяте, но не можете да ги променяте или да ги използвате за търговски цели.

 • 3

  Цени на уеб услугите

  Цените на уеб услугите са достъпни на следните страници: оферти за изработка на уеб сайт (PDF формат), оферта за изработка на лендинг страница (PDF формат), като подлежат на промяна без предизвестие. Плащането на реализираните уеб услуги се извършва по банков път (SEPA) или посредством PayPal.com. Полезна връзка при решаване на онлайн спорове: OPC.