Условия и права за ползване

Изработка на лендинг пейдж

Информация относно правата за ползване на материалите в този уеб сайт

Авторски права

търговски данни Уеб проектът www.inter-reklama.com е основан от Петя Младенова и като негов администратор, тя разполага с правото да извършва всякакви промени относно правата и условията му на ползване, без предизвестие. Съдържанието на този сайт е предмет нa aвтopcкo прaво под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Зaбpaнявa ce кoпиpaнeтo нa тeкcтове и присвояването на графични елементи c пyбличнa или тъpгoвcкa цeл, бeз пpeдвapитeлнo пиcмeнo paзpeшeниe! При установяване на копирано съдържание, нарушителят подлежи на санкциониране по Закона за защита на авторското право и сродните му права.

Ползване

Криейтив Комънс договор Съдържанието на този сайт е лицензирано чрез Attribution-NonCommercial-No Derivatives 4.0 International Public License CC BY-NC-ND. Можете да го споделяте в Интернет единствено чрез препратки (url връзки) или с помощта на социалните бутони под публикациите в блог платформата. Имате право да зареждате, изтегляте, печатате отделни страници и да ги споделяте, но не можете да ги променяте или да ги използвате за търговски цели.

Актуализации

Условията за ползване в сайта подлежат на изменение и допълнение по всяко време. Ако имате въпроси относно тези условия, не се колебайте да отправите запитванията си на имейл: email[@]inter-reklama.com.