Условия и права за ползване

Изработка на лендинг пейдж

Информация относно правата за ползване на материалите в този уеб сайт

Авторски права

Уеб проектът www.inter-reklama.com е основан от Петя Младенова и като негов администратор, тя разполага с правото да извършва всякакви промени относно правата и условията му на ползване, без предизвестие. Съдържанието на този сайт е предмет нa aвтopcкo прaво под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Зaбpaнявa ce кoпиpaнeтo нa тeкcтове и присвояването на графични елементи c пyбличнa или тъpгoвcкa цeл, бeз пpeдвapитeлнo пиcмeнo paзpeшeниe! При установяване на копирано съдържание, нарушителят подлежи на санкциониране по Закона за защита на авторското право и сродните му права.

Използваните изображения в блог платформата на този сайт, за които не е посочен източник, са с лиценз CC0 и не изискват кредит към автора (pixabay.com, pexels.com).

Ползване

Криейтив Комънс договор Съдържанието на този сайт е лицензирано чрез Attribution-NonCommercial-No Derivatives 4.0 International Public License CC BY-NC-ND. Можете да го споделяте в Интернет единствено чрез препратки (url връзки) или с помощта на социалните бутони под публикациите в блог платформата. Имате право да зареждате, изтегляте, печатате отделни страници и да ги споделяте, но не можете да ги променяте или да ги използвате за търговски цели.

Цени на уеб услугите

Цените на уеб услугите са с ДДС 0% (Основания за неначисляване на ДДС – чл. 21, ал. 2 от ЗДДС/Firma registrovaná v zmysle § 7a zákona o DPH). Достъпни са на следните страници: оферти за изработка на уеб сайт (.pdf), оферта за изработка на лендинг страница (.pdf), представяне на бизнес и подлежат на промяна без предизвестие. Плащането на реализираните уеб услуги се извършва по банков път (SEPA) или през PayPal.com. Издава се данъчна фактура. Полезна връзка при решаване на онлайн спорове: OPC.

Фирмени данни

търговски данни The Lead Page s.r.o.
Slovakia, 811 08 Bratislava, Dunajska 8
ЕИК: 50 866 320, ЕИК ДДС: SK2120551983
МОЛ: Petya Mladenova

Декларация за поверителност

Информация относно защитата на личните данни е достъпна на следната страница.

Последна актуализация: 23.03.2018 г.