Старт в интернет бизнеса


Изгради печеливш бизнес в Интернет

Да се практикува подходяща и добре платена работа, която да ни удовлетворява напълно, е трудна задача днес. Но възможност винаги съществува и тя е в Интернет – мястото, което Ви позволява да продавате без търговска площ на добра цена Вашите умения, услуги или продукти по всяко време на денонощието и във всяка точка на света. Мястото, където изразходвате десет пъти по-малко финансови средства и време за собствен бизнес. И това влияе положително на Вашия бюджет, облекчавайки доходите Ви по настоящата Ви работа.

С развитието на собствен интернет бизнес Вие поемате повече рискове, но възможностите за доходи са неограничени. Ако започнете да мислите като предприемач, което е във Вашите ръце, определено ще постигнете това, което заслужавате. Не се насилвайте с работа, която не харесвате и не се заблуждавайте колко бихте спечелили от нея, какво спокойствие и ред в живота би могла да Ви даде тя – това са отживелици.

Ако все още се питате има ли метод за бизнес реализация в Интернет, който да Ви осигури реални доходи, независимо дали имате някакво образование, определен професионален опит, специфични интереси или се увличате от хоби, отговорът е: да, има възможност за доходи от Интернет, стига да разпалите въображението си.

Как? С писане на теми за интернет сайтове, създаване и уеб дизайн на сайтове, е-магазини, игри, програмиране, предлагане и извършване на фото и видео услуги, изграждане на собствен бизнес, с участие в афилиейт програми и всичко друго, в което имате определени умения и способности.

Жива интернет история

Преди 7 години тинейджърът Аlех Тew, тогава 21 годишен, живеещ в малък град Wiltshire в Англия, измислил уникален начин за печелене на пари от Интернет. Тъй като имал нужда от пари за университет в Англия, той направил невероятна уеб страница – продавал пиксели за 1$. Страницата The Million Dollar Homepage имала 1 милион пиксела и всички те са продадени като онлайн реклама.

Сайтът е активен в продължение на 5 години до 26-ти август 2010 година, но целта е да остане онлайн завинаги, както е и днес.

„Идеята е да се създаде нещо като интернет капсула на времето: уеб страница, която е уникална и постоянна. Всичко в Интернет се променя толкова бързо, че би било хубаво да има нещо, което остава стабилно и постоянно в продължение на много години.“ – казва Аlех

Със спечелeните пари Аlех искал на първо място заплати тригодишното си обучение в университета, като даде на родителите си почивка и отплата за подкрепата им, която му давали през всичките години. Имал нужда и от нови качествени чорапи. И накрая, aко му останат пари – ще ги инвестира в няколко интересни бизнес идеи. Невероятно, нали?

Предимството да работим в Интернет е, че принципите са проектно представяне и плащане за свършена работа – различни от това да се трудим по 8 часа на ден с месечна заплата на трудов договор и шеф на главата ни.

Откъде да започнете? Имате два избора – усърдна и търпелива самоподготовка с години наред или да се възползвате безплатно от кампанията Успей с нас, където ще получите професионални отговори по неразрешими за Вас въпроси и компетентна помощ за постигане на финансова независимост.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.