371 Идеи за бизнес – електронен наръчник

бизнес идеи 2021

Идеи за бизнес, които работят успешно дори и по време на пандемия.

Няма значение дали имате голям или малък капитал, или никакъв. Но има значение да се събуждате всяка сутрин с убеждението че това, което правите, има смисъл.

Всеки бизнес е просто идея как да направиш живота на хората по-добър. ~ Ричард Брансън

бизнес идеи Когато откриете това, което обичате да правите. В което сте добри. За което хората биха плащали. Това е Вашата идея. Ако тя решава проблем, ще я продавате успешно.

В наръчника ще прочетете:

» Идеи за бизнес от дома.
» Идеи с новаторско решение.
» Идеи за производство.
» Идеи за приложение.
» Идеи, които могат да се реализират дори с малък капитал.
» Идеи от чужбина, които все още не са у нас.
» Идеи за онлайн бизнес.
» Творчески идеи, от които се печели.
» Бизнес идеи в сферата на услугите.

Общо 371 специфични идеи за бизнес с кратки описания, базирани върху реални проблеми на хората, които у нас се решават от малко компании.

В наръчника няма да прочетете идеи от типа как да започнете блог или как да отворите електронен магазин. Но ще откриете не само нови, а и такива, които ще Ви отличават с нещо повече от другите.


ИЗТЕГЛЕТЕ НАРЪЧНИКА

Изтегляния: 363 (application/zip) 507 КВ | А4 формат PDF зипнат файл с 99 страници | Година: 21.11.2021


Бонус, който ще получите към наръчника: безплатен чек лист за оценка на бизнес идея на цената за изготвяне на бизнес план.


Кой стои зад наръчника?

Petya MladenovaПетя Младенова поддържа и оптимизира собствени уеб проекти от 2009 година. Създател е на уеб сайтовете inter-reklama.com, pressnotes.net, otslabvai.net. Занимава се с уеб дизайн, маркетинг и реклама. Автор е на електронното ръководство „Пари от писане„. Обича свободата и вдъхновяващите хора, които правят това, което им харесва.

Откъде черпи идеите?
Нерядко се сблъсква с проблеми, за които търси варианти за решения. Ако не открие такива, намира дупка на пазара и я записва в наръчника. Слуша какво притеснява приятелите ѝ, семейството и изнамира новости в продукти и услуги, за които те биха били готови да платят.

Активно проучва нови бизнес идеи и от чужбина, които все още не са достигнали до нашия регион и следва нови тенденции, които могат да бъдат използвани веднага.

Мнения за наръчника:

Винаги съм искал да правя бизнес и благодарение на наръчника „371 Идеи за бизнес“ намерих не само една, но дори няколко идеи, които мога да реализирам. Без тях не само щях да мисля за една идея дълго време. Може би щях да си остана с мечтата за успех…

Илия Димитров

Имам бизнес, но често съм обмислял варианти за алтернативен такъв. При условия на пандемия това е особено важно. Липсваше ми най-важното – подходящата бизнес идея. Наръчникът „371 Идеи за бизнес“ определено реши този проблем. Открих идея, която е възможност за стартиране на нов собствен бизнес.

Delcho Delchev – Founder at DressPlace Ltd.


10 ИДЕИ ЗА БИЗНЕС

Извадка от наръчника на случаен принцип


Едно мнение за “371 Идеи за бизнес – електронен наръчник

  1. Здравейте, Благодаря много за книгата „371 Идеи за бизнес“, точно от това имах нужда. Трябва да се разглежда кризата като нова възможност. Може би това е тласъка, който винаги сме чакали. Отвори ми очите, показа ми как да мисля извън рамката. И съм сигурен, че ще успея, а и всеки който я прочете и не го мързи да работи и да следва мечтите си. Уникална книга.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.