Пари от писане – практична електронна книжка

Кратко ръководство за начинаещи

Най-добре за писането се учи от четене – Лорд Актън

пари от писане

Кликни и изтегли

В днешно време, много хора търсят допълнителни източници на доходи. Ако вие сте един от тях и владеете словото, умеете компетентно да представяте информация – можете да стартирате работа от дома с писане.

Иде реч за свободна професия копирайтър – лице, създаващо собствен и уникален авторски текст на определена тема. Не е нужно да сте журналисти или със специално образование. Достатъчно е умението ви на изразяване на мисли да е грамотно и красиво. Вероятно си мислите:

«Кому са нужни моите статии – има милиони в Интернет, аз не пиша много добре и въобще не знам за какво да пиша…»

Сайтове в Интернет милиони. Собствениците им са заети с тяхното популяризиране. По-удачно е да си поръчват текстове, отколкото да изразходват времето си в писане. Търсенето на статии е много високо и продължава да расте.

Е-книгата «Пари от писане» е предназначена както за начинаещи, така и за собственици на уеб проекти, желаещи сами да пишат текстовете си. Кратко ръководство, което ще ви посвети в естетическите правила за писане в Интернет. Ще усвоите методите за писане на поръчкови статии, както и за предварително написани текстове и намирането на потенциални клиенти за тях. Книжката можете да изтеглите безплатно, като кликнете на изображението.