Стартира онлайн маркетинг състезанието Jump #Markethon

jump #markethon
Темата, с която участниците ще се съревновават, е “Защо избрах хостинг в Jump?”.

На 17 март 2021 г. в България стартира онлайн маркетинг състезанието Jump #Markethon, което ще продължи до 13.09.2021 г. То ще бъде разделено на три етапа: подготвителен, основен и финален. Организатор е хостинг компанията Jump.BG.

Основната цел на състезанието е да докажат уменията си най-добрите маркетинг специалисти, SEO гурута, инфлуенсъри и влогъри в българската дигитална сфера.

Всеки може да участва с проект, включващ уеб страница с текстово и графично съдържание, видеосъдържание в платформа за видео споделяне или едновременно и двете.

Класирането с уеб страници и съдържание ще зависи от органичните резултати в Google.bg. Съответно при класацията с видео съдържание ще се вземат предвид видео резултатите. Като търсенето ще е по фразата “Защо избрах хостинг в Jump?” с двойни кавички.

Класацията „Социални мрежи“ ще се базира на харесвания, коментари и споделяния, посредством публичния API на Facebook.

Журито ще е на доброволни начала, състоящо се от специалисти с респектиращо име в общността. Наградният фонд е над 24 000 лева. Наградата за 1-во място в общата класация ще е в размер на 5 000 лева.

По 1 000 лева ще получат участниците на 1-во място във всяка от трите класации – уеб страници и съдържание, видео и социални мрежи. С «iPad Pro 11» ще бъде награден участникът на 1-во място в класацията на журито.

Предвидени са и награди под формата на ваучер за Cloud услуги в Jump.BG на стойност 1 000 лева – за класиралите се участници между 2-ро и 5-то място във всяка от класациите.

Всеки участник с валидно участие ще получи промокод за безплатна услуга «Хостинг ONE» в Jump.BG за 1 година.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.