Седем мобилни приложения за отслабване

WP Optimize Functions плъгин
» Персонализирани функции за оптимизиране на WordPress сайт. Лесен за настройка и не изисква специални умения по програмиране.

приложения за отслабване

Най-често използваните дигитални методи за отслабване

1. Im2Calories

Неотдавна Google разработи приложението „Im2Calories“, което с помощта на визуалното разпознаване спомага за пресмятането на калориите по снимките на хранителните продукти в социалните мрежи. С две думи: ползвателят може да снима чинията си с храна и да му се изчисли калоричността на ястието.

2. Здоровье

Руско приложение на различни езици, с което може не само да се контролират количеството калории и физическите дейности през целия ден, но дори да се събира информация за захарта и холестерола. В допълнение в приложението „Здоровье“ може да се импортират и данни от други приложения, за да е достъпна цялата информация по всяко време.

Diet Point Weight Loss App

@dietpointed.com

3. Diet Point Weight Loss

„Diet Point Weight Loss“ е приложение с обширна база данни, което дава възможност за избор на подходяща диета. Ползвателят получава личен асистент, който му напомня за необходимостта да яде, а също така приложението му позволява да прогнозира успеха в намаляването на теглото, ако се придържа към плана.

4. MyFitnessPal

Удобен и ефективен калориен брояч с обширна база данни за хранителните продукти (няколко милиона). С „MyFitnessPal“ лесно може да се състави план за диета и да се следи подробно количеството на консумираната храна.

5. Calorific

Calorific приложение

@calorificapp.com

Приложението включва нагледни снимки на храни, непревишаващи границата от 200 калории. Благодарение на „Calorific“ е възможен изборът на подходящо меню и следенето с точност на консумираните дневни калории.

6. Lose It!

Разработчиците на „Lose It!“ са съобразили ползвателят сам да ограничава дневните си калории, като всяко хранене се записва в дневник, а след това да получава доклад колко калории са превишени или обратното – достигат прага.

7. Runkeeper

runkeeper приложение

@runkeeper.com

Въз основа на избора на спортна дейност – например бягане или каране на велосипед – приложението „Runkeeper“ фиксира разстояние, маршрут, време и други индикатори.

Информирайте се и за най-новото мобилно приложение „FoodT“ в otslabvai.net – Британските учени откриха нов метод за отслабване без диета и спорт.

local avatar

Petya Mladenova

Интернет предприемач и уеб девелопър. Онлайн реклама и PR. Посвещава времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.