Три бизнес идеи за мобилно приложение


Съвременната дигитална среда е фокусирана върху мобилните приложения, като почти 90% от времето се отделя на тях. Ако търсите бизнес идеи за мобилно приложение, следващите редове подсказват за три иновативни предложения, които решават проблем и спестяват време.

Идеи с перспектива

бизнес идеи за мобилно приложение

Разширена реалност за интериорен дизайн

Все още няма универсален софтуер, който да улеснява проектирането на различни интериорни дизайни, когато става въпрос за обзавеждане на апартаменти, домове или офиси.

Приложение с разширена реалност би било много ефективно за интериорните дизайнери при „обзавеждането“ на тези пространства, спестявайки им работа и време. И затова те биха били готови да платят за подобно приложение. Предимството е, че ще могат да проектират стаи директно с клиентите на място.

Благодарение на разширената реалност ще е възможно да се виждат обектите като реални и клиентите да се разхождат около тях, да се избират мебели от различни онлайн магазини и да се „поставят“ в пространството и, ако са подходящи, да се поръчат веднага.

Животоспасяващо приложение

Създайте мобилно приложение, което ще спасява животи. Много хора в стресови ситуации не знаят как да реагират правилно и забравят важни телефонни номера и практики, които са необходими за незабавно изпълнение.

Вашето приложение ще предоставя всички важни телефонни номера – на местната полиция, пожарна, бърза помощ и други. Освен това може да съдържа животоспасяващи видео инструкции и съвети как да се процедира в различни кризисни и жизненоважни ситуации.

Приложение за промоции

Създайте приложение, което уведомява с известия за всички нови промоции в супермаркетите във Вашия район. Благодарение на него местните жители ще знаят точно какво и къде си струва да пазаруват най-много. Същевременно може да програмирате навигация в приложението до конкретни магазини или дори рафтове с дадени отстъпки.

Представете си колко хора биха предпочели да разглеждат всички актуални промоции с един клик вместо да четат различни флаери.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.