Създадоха специализиран сайт с актуална информация за детски центрове в страната

В динамичното и стресово ежедневие, в което обществото е потопено, ресурсът “време” е съществено препятствие за справяне с професионалните, личните и семейните ангажименти. За да спестят време, нерви и усилия на родителите, които търсят подходящ и удобен детски център за децата си, екип от амбициозни личности създаде специализирания сайт ZaniMani.com.

детски центрове в България

Сайтът събира на едно място актуална и подробна информация за детски клубове, парти центрове, забавачници, частни детски градини и ясли, летни и целогодишни занимални, детски кътове в заведения и търговски обекти, родителски кооперативи, творчески работилници и арт клубове, спортни академии, Монтесори детски градини и др.

Проектиран за лесно сърфиране, уеб проектът разполага с огромна база данни на горепосочените детски центрове с каузата да предоставя на заинтересованите лица мигновен достъп до тази информация.

С няколко клика всеки родител може да получи необходимата информация, да направи сравнение, да анализира и като последваща стъпка: да осъществи контакт по предпочитан начин с избраното детско заведение.

Полезна опция за тепърва ориентиращите се точно каква грижа е необходима за техните деца са информационните статии с описание на спецификата на всички детски центрове.

Zanimani.com е ориентиран и към собствениците и управителите на детски центрове в България, като регистрацията им предоставя възможност лесно да достигнат потенциалните клиенти .

Уеб услугата е 100% безплатна както за търсещите, така и за предлагащите. Без уловки, допълнителни условия или скрити детайли.

Идеята е да се обхванат възможно най-много населени места, квартали и райони в страната, за да е максимална ползата за всички търсещи, независимо от местоположението им. Условието е единствено да се осигурява качествена и професионална грижа за децата.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.