Когато водата си има аксесоар

аксесоар за вода

Практична кутийка, съдържаща розов кварц за енергизиране на питейната вода.

Когато нови изобретения заливат света, «RQpm Water Accessory» изненадва като личен аксесоар за ценители на енергийната вода. Петя Младенова е изобретила точно това. Ако водата е за пиене, то Петя е измислила енергиен аксесоар за нея – практична кутийка, съдържаща розов кварц във формата на кубче или две сърца, които структурират водата в чашата, зареждайки я с енергия. Кутийката с формата на тубус е изработена от висококачествен корк «Natur SP» без TCA.

«RQpm Water Accessory» е иновативен, ръчно изработен продукт. Универсален подарък и аксесоар за мъже и жени. Практичен за различни мероприятия, където чашата с вода присъства. Кубчето или сърцата от розов кварц, поставени в тази чаша, всъщност могат да структурират и енергизират водата в нея. А самата коркова кутийка служи за съхранение и предпазване на личния ви камък от външни въздействия. Прецизно гравирана е с инициалите RQpm.

Коркът е предпочетен като материал за съхранение именно поради свойството му да изолира.

rqpm water accessory

Петя продава кутийките в ретро опаковка – в увити като тубус ръчно изработена хартия с авторско лого на бранда и закрепена с конопен шнур визитка, на чиято обратна страна може да се напише пожелание в случай, че кутийката е за подарък. А самото ѝ съдържание са две сърца от розов кварц за дами или едно кварцово кубче за мъже.

Създателката на RQpm Water Accessory е на мнение, че изобретението ѝ може да промени възприемчивостта към водата така, както хладилникът променя температурата на напитките.

Знам, че както не бихме се насладили на неохладена напитка през летен ден, така след време не бихме могли да възприемем и водата като неенергиен източник за организма.

RQpm Water Accessory кутийката може да се закупи онлайн с две сърца за 17 евро, а с едно кубче – за 14 евро.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.