Неограничените възможности в CooliceHost

coolicehost
CooliceHost е българска технологична компания с утвърдена практика и присъствие на международния хостинг пазар с оптимален избор за хостинг услуги в България, Холандия, Германия, Франция, Великобритания, Италия, Испания, САЩ и Канада.

Създадена от и за уебмастъри, CooliceHost предлага възможно най-задоволително двупосочно сътрудничество между своя екип от професионалисти и програмистите на ИТ аудиторията.

Тази философия е главната първоначална цел на компанията, а днес тя е основният метод за задържане на челните позиции на пазара и за прогреса в предоставянето на най-качествените хостинг услуги за клиентите.

Ако се колебаете да започнете или подобрите своя онлайн бизнес, свободната си практика в света на Интернет или изграждането на професионални уеб страници, CooliceHost знае от какво имате нужда и ви го предоставя с качествени хостинг услуги.

Можете да покорите нови висоти в мечтаната от вас област в сферата на уебмастърската дейност. Вашият личен прогрес е личната мотивация на екипа на компанията да продължава да се развива в името на по-сигурното и успешното ви онлайн присъствие.

Хостинг с качествени услуги

Портфолиото на CooliceHost се състои от няколко основни и допълващи услуги – изключително важни фактори за развитието на онези от вас, които работят или промотират бизнеса си в Интернет, както и за хората, които по някакъв начин регистрират често или постоянно онлайн присъствие.

Бърз уеб хостинг с LiteSpeed сървър

CooliceHost се отличва с отлично време за реакция на сървъра, благодарение на вградения LiteSpeed сървър. Тестът от изображението е показателен: от 6 ms (0.006 секунди) до 296 ms (0.29 секунди) е скоростта на реакция.

бърз уеб хостинг
Отлично време за реакция на сървъра

Хостингът предлага специални оферти от пакети с основните хостинг услуги, Speed Nginx, както и Varnish Architecture, SSD (Solid State Drive) Space, DDOS защита, антивирусни и антимолуеър решения, уеб приложения за Firewall, контролен панел cPanel и DirectAdmin, актуални PHP версии и други екстри.

Когато уеб сайтът ви се хоства на SSD, той се възползва напълно от високата скорост на достъп до този носител. SSD е 15 пъти по-бърз и 4-10 пъти по-надежден от HDD. За SSD дисковете времето за реакция на сървъра е сто пъти по-малко от HDD: 35-100 ms срещу 5000-10000.

CooliceHost използва NVMe SSD устройства, които са до 10-11 пъти по-бързи от стандартните SSD дискове.

Хостинг с Uptime 100%

coolicehost 100% uptime
CooliceHost с 99.99/100% Uptime – мониторинг в uptimerobot.com

Хостинг с атрактивни отстъпки и цени за хостинг услуги

За да се възползвате от отстъпките, използвайте първия промо код, ако сте нов клиент или втория, ако подновявате хостинг план.

Постоянни промо кодове
KIROV1717% еднократна отстъпка от всички хостинг услуги за нови потребители
KIROV1313% последваща отстъпка за подновяване на хостинг план за текущи потребители

coolicehost хостинг цени
coolicehost nginx цени
coolicehost fast cloud цени

Същевременно CooliceHost предоставя персонализирани решения на своите клиенти. Ако не намирате своя план, можете да се свържете с техническия отдел и ще ви създадат персонализиран хостинг план според вашите нужди. Хостинг компанията е предвидила и 30-дневна гаранция за връщане на парите, считана от деня, в който поръчате хостинг план.

Методите за плащане са: PayPal, дебитна карта, кредитна карта, биткойн или банков превод.

Хостинг с неограничени възможности

Ще имате възможност да се възползвате от shopping cart системи, пакет от наблюдение, профилактика и поправка на всякакви грешки или повреди във вашия уеб сайт. Пълна 500 Gbps DDOS защита, напълно безплатен стартов хостинг пакет, супер модерна анти-спам защита, 10 дневни и 2 седмични бекъп услуги.

Хостинг доставчикът предоставя CMS и Оpen Cart системи – включително Joomla, Drupal, Wordpress и други.

Неограничените възможности в CooliceHost осигуряват стабилност, сигурност и скоростен успех в света на интернет индустрията. С над 10-годишна практика в ИТ бранша, хостинг компанията е изградена от талантлив екип с истински професионалисти и се стреми към удовлетворение на всяка индивидуална потребителска необходимост от помощ.

Като един от бързо развиващите се хостинг доставчици, CooliceHost продължава да повишава стандартите и да добавя повече функции и ресурси към настоящите си планове.

CooliceHost Hosting Solutions

Прочетете още: Мнения за CooliceHost

Редакция: Петя Младенова

author

Виктория Дичева

Преводи от и на английски и руски език. Писане на авторски статии, ревюта, рекламни текстове и перифразирането им за уеб.

Едно мнение за “Неограничените възможности в CooliceHost

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.