Неограничените възможности в CooliceHost

coolicehost

Качествени хостинг услуги

CooliceHost е компания с утвърдена практика и присъствие на пазара с оптимален избор за хостинг услуги в Холандия, Германия, Франция, Великобритания, Италия, Испания, САЩ и Канада.

Създадена от и за уебмастъри, CooliceHost предлага възможно най-оптималното двупосочно сътрудничество между своя екип от професионалисти и програмистите на ИТ аудиторията.

Тази философия е главната първоначална цел на компанията, а днес тя е основният метод за задържане на челните позиции на пазара и за прогреса в предоставянето на най-качествените хостинг услуги за клиентите.

Ако се колебаете да започнете или подобрите своя онлайн бизнес, свободната си практика в света на Интернет или изграждането на уеб страници, CooliceHost знае от какво имате нужда и ви го предоставя с отлични хостинг услуги.

Можете да покорите нови висоти в мечтаната от вас област в сферата на уебмастърската дейност. Вашият личен прогрес е личната мотивация на екипа на компанията да продължава да се развива в името на по-сигурното и успешното ви онлайн присъствие.

Портфолиото на CooliceHost се състои от няколко основни и допълващи услуги – изключително важни фактори за развитието на онези от вас, които работят или промотират бизнеса си в Интернет, както и за хората, които по някакъв начин регистрират често или постоянно онлайн присъствие.

Хостингът предлага специални оферти за пакети с основните хостинг услуги, Speed Nginx, както и Varnish Architecture, SSD (Solid State Drive) Space, DDOS защита, антивирусни и антимолуеър решения, уеб приложения за Firewall, cPanel среди, PHP и други.

Ще имате възможност да се възползвате от shopping cart системи, пакет от наблюдение, профилактика и поправка на всякакви грешки или повреди във вашата уеб страница. Пълна 10 GB-това DDOS защита, напълно безплатен стартов хостинг пакет, супер модерна анти-спам защита и бекъп услуга за период от 2 дни или 2 седмици. Хостингът осигурява CMS и Оpen Cart системи – включително Joomla, Drupal, Wordpress и други.

Неограничените възможности в CooliceHost ви осигуряват стабилност, сигурност и скоростен успех в света на интернет индустрията.

С 10-годишна практика в ИТ бранша, хостинг компанията е изградена от талантлив екип с истински професионалисти и се стреми към удовлетворение на всяка индивидуална необходимост от помощ или асистиране.

author

Виктория Дичева

Преводи от и на английски и руски език. Писане на авторски статии, ревюта, рекламни текстове и перифразирането им за уеб.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.