Пет интересни идеи за бизнес


Търсите ли подходяща за вас бизнес идея? Ето пет примера с интересни идеи за бизнес в сферата на производството, онлайн рекламата и мобилните приложения, които можете да реализирате с минимален, голям или нулев капитал.

идеи за бизнес

Магнитна шахматна дъска за стена

Този декоративен елемент ще бъде оценен не само от любителите на шаха. Би бил идеален за детски стаи, общи или работни помещения. На пръв поглед изглежда просто като картина на стената, но всяка фигура е подвижна, крепяща се за магнит. Ако сте дърводелец, изработването на такъв стенен шах ще бъде удоволствие за вас. Ако не, можете да поръчате индивидуална изработка, да брандирате продукта и да го продавате онлайн.

шахматна дъска за стена

Бюфет за Шакотис

Шакотисът е полско-литовски традиционен сладкиш с вкус, който всеки у нас ще обожава. Съставките му са масло, яйца, брашно, захар и сметана. Пече се на въртящ се прът във фурна или върху огън. Специализирайте се в приготвянето му и отворете бюфет за Шакотис. Със сигурност ще имате редовни клиенти от всички възрасти.

Вкусни “90-секундни” храни

Храната е или здравословна и скъпа, или бърза и нездравословна. Създайте концепция за здравословно и бързо хранене на разумна цена. Стъпете на пазара с марка „90-секундни“ храни, които ще са вкусни, ценово достъпни и здравословни. Те ще ви разграничат на пазара от храните на гастрономическата индустрия.

Интерактивна реклама в такситата

Свържете фирмите, които искат бизнесът им да достигне до повече потенциални клиенти и таксиметровите шофьори, които возят стотици клиенти ежедневно. Таксиджиите ще прикрепят таблет към задната част на облегалката, за да показват рекламите, за които рекламодателите плащат. Вие ще вземате процент за уреждане на всяка сделка.

реклама в такси

Приложение за пазаруване в близост

Създайте приложение, проследяващо местоположенията на потребителите, за да им помогне да намерят всички близки магазини, предлагащи търсения от тях продукт на текущи цени. Пример: искате да купите определено лекарство, въвеждате го в приложението и то ще ви покаже всички отворени магазини в района, които го предлагат с текущите им цени.

В допълнение към наличността и цените на продуктите, приложението ще показва адрес, ще съхранява информация за контакт и упътвания за достигане. Това ще ви спести времето за обаждане в аптеките и да търсите отворени магазини в Google.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.