Стартира ускорен SEO курс от Ganbox за начинаещи

SEO курс

SEO курсът е с над 8 часа онлайн обучение

Ускорен SEO курс Ganbox за начинаещи e онлайн обучение в продължение на 4 лекции по над 2 часа, водени от Георги Стефанов, SEO експерт и уеб разработчик с над 20 години опит.

Обучението е под формата на видеа, които могат да се гледат в удобно време в затворена Facebook група, като при нужда да се задават въпроси под всяко видео. Освен видеата, се предоставя и PDF файл с презентациите.

Курсът е насочен към всички желащи да класират уеб сайт по важни ключови заявки за търсене на първа страница в Google. Подходящ е за начинаещи в SEO и онлайн маркетнига, за собственици на интернет магазини, както и за малкия и средния бизнес.

В курса са застъпени най-важните фактори за SEO, ценни съвети за линк билдинг (изграждане на мрежа от хипервръзки), както и най-новите тенденции в SEO. Стойността на обучението е 80 лева без ДДС.

Няколко години вече Георги Стефанов организира SEO курсове, в които участва като лектор, споделяйки своите знания. Едно от най-ценните дигитални обучения с фокус SEO е Подробен SEO курс Ganbox, в който участват 5 топ лектора от 5 различни водещи SEO агенции.

SEO курсът е онлайн и на видео запис, като може да се гледа в удобно време. Съдържа над 32 часа експертни видеа и 10 презентации в PDF файлове. Подходящ е за всички, които искат да класират сайт на първа страница в Google.

Стойността на курса е 300 лева, като на завършилите го курсисти се издават персонални сертификати за успешно завършено обучение.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.