Най-доходните онлайн бизнеси

WP Optimize Functions плъгин
» Персонализирани функции за оптимизиране на WordPress сайт. Лесен за настройка и не изисква специални умения по програмиране.

Най-доходните онлайн бизнеси

Неоспорим е фактът колко необятни са интернет възможностите днес. Доказателство за това са десетките бизнес възможности, които ни предоставя онлайн пространството и от които съвременният предприемач може да спечели не малко пари. А ето и кои са най-доходните онлайн бизнеси днес.

Онлайн търговия

Сама по себе си търговията движи света и е в основата на съвременните икономически отношения. Предимството е, че ако продавате в Интернет, намалявате значително разходите си, увеличавате възможностите за достигане до потенциалните си клиенти и е в пъти по-лесно и дори интересно.

Дропшипинг

Това е вид търговия в Интернет, която ви позволява да продавате стоки, без да е нужно предварително да ги произвеждате, купувате или изобщо да ги притежавате. Стартирането на дропшипинг бизнес не изисква първоначална инвестиция, рисковете са сведени до минимум и същевременно получавате комисионни от продажбите.

Консултиране

На пръв поглед може и да ви се струва банално и не толкова печелившо, но истината е, че съвременният онлайн консултант е тотален лидер сред успелите интернет предприемачи. Или поне е един от тях. Най-хубавото в случая е, че всеки може да консултира за всичко в Интернет. Следователно, ако имате каквато и да е силна страна, тя може да бъде печелившият ви билет към успеха.

Коучинг

Подобно на консултирането, коучинг видеата и имейл комуникацията, а също така и коучингът през социалните мрежи е начин да спечелите пари като предавате опит и умения, дори начин на живот, позитивно мислене и т.н.

Блогинг + афилиейт маркетинг

Разбира се, блогването може само по себе си да ви донесе пари, ако сте добри в писането и се свържете с качествени рекламодатели. Нещо повече – модерният дигитален свят предлага възможности за блогване не само чрез писане, но и чрез видеа или така нареченото влогване. Но в комбинация с афилиейт маркетинг, вашият онлайн доход ще се покачи доста по-бързо.

Бизнесът с домейни

В историята на интернет тази практика остава един от най-печелившите бизнеси и до ден днешен, особено в момент на дигиталната ера, когато .com и .net домейните са близо до изчерпване.

Препродаване на стоки

Подобно на дропшипинга, при препродаването на стоки, те не са ваши и вие свеждате риска до минимум. Разликата е, че при препродаването не е нужно да създавате свой собствен магазин или блог, в който да пускате линкове към магазина например, а го правите директно в платформи като Ebay, Amazon Auction и Craigslist.

Създаване на продукти за дигиталния свят

Говорим за мобилни приложения, за видеоигри, дори и за онлайн курсове – всичко, което се консумира чрез новите технологии. Тук бизнес начинанието ви може да е наистина доста печелившо, ако притежавате нужните знания и талант.

Рекламно заглавие магнит » Узнайте как да увеличите отзвука от вашите реклами, за да намалите до минимум риска от провал на рекламната ви кампания.
Avatar

Виктория Дичева

Преводи от и на английски и руски език. Писане на авторски статии, ревюта, рекламни текстове и перифразирането им за уеб.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.