Топ 10 покупки за лято 2021

Дойде и времето на топлите слънчеви дни, разхлаждащите морски вечери и незабравимите моменти със семейство и приятели. Заедно с тях е време и за новата вълна от топ летни продукти, които обраха овациите и продължават да бъдат най-търсени на пазара.

Събрахме за вас 10 различни покупки, с чиято помощ ще превърнете предстоящите летни дни в запомнящи се! За да разберете кои са продуктите с най-добри клиентски отзиви, прочетете в нашата класация.

Слънцезащитен спрей

Независимо дали планирате пътуване до екзотична дестинация или предпочитате да си отдъхнете от жегите с излет в планината, вероятно ще се съгласите с нас, че грижата за детската кожа остава най-важният фактор, който може да предпази малчуганите ни от вредните слънчеви лъчи и така болезнените изгаряния.

На вниманието ви представяме един от предпочитаните детски слънцезащитен спрей, радващ се на сериозна популярност, благодарение на специално разработената формула и патентована съставка за клетъчна биозащита.

Детската кожа е много по-чувствителна от тази на възрастните и за да бъде предпазена ефикасно, е необходимо продуктите, които използваме за защитата ѝ, да бъдат тествани под дерматологичен и педиатричен контрол.

Продуктът, който избраха мнозина родители и който поставихме в нашата класация, отговаря на изискванията за безопасност и освен че щади деликатната детска кожа, осигурява и оптималната ѝ защита.

детски слънцезащитен спрей
Детски Слънцезащитен спрей Bioderma Photoderm Kid SPF 50+

Фотоепилатор

Дали ако поставим знак за равенство между доброто самочувствие и гладката кожа, ще сгрешим? Сигурни сме, че не! Добрата новина е, че решението за нежеланото окосмяване е пред вас!

С удоволствие бихме опровергали и поредния мит, че всяка една епилация е болезнена – напротив! Можете да превърнете процеса по обезкосмяване в релаксиращо преживяване, благодарение на един от най-иновативните продукти, предлагани на пазара – фотоепилатора.

Насладете се на горещите летни дни и бъдете уверени в себе си и прекрасния си външен вид, като заложите на този продукт, гарантиращ ефективно, бързо и трайно обезкосмяване на всяка една избрана от вас зона.

Почистваща маска за лице с хималайски въглен

Представяли ли сте си, че можете да постигнете безупречен вид на кожата си само с един продукт, и то в домашни условия? Да, правилно прочетохте – това е възможно.

Маската за лице, вдъхновена от Аюрведа, която ви представяме в този материал, се превърна в хит сред дамите благодарение на напълно изчистената си веган формула, гарантираща максимална хидратация и почистване.

Въгленът от бамбук, листата от зелен чай и маслото от чаено дърво, съдържащи се в основата на тази маска за лице, обещават дългоочаквания „рестарт“ за всеки един тип кожа.

Акумулаторен джип

Детските мечти съществуват, за да бъдат сбъдвани! Вашият малчуган може да се превърне в шофьор със собствен автомобил, а най-хубавото е, че управлението му ще се случва под контрола ви.

Акумулаторният джип, обрал овациите и на малки, и на големи, се превърна в един от топ продуктите за лято 2021 година. Автомобилът с 2 скорости и 12-волтова батерия може да се управлява във всички посоки, а реалистичният звук на двигателя и клаксона му, превръщат шофирането в незабравимо детско преживяване.

акумулаторен джип
Джип акумулаторен 12V MERCEDES BENZ G500

Батут

Лятото е сезонът, в който голяма част от родителите превръщат външния си двор в детска площадка за игра. Ако и вашият сценарий е такъв, то със сигурност батутът, който ви представяме, ще спечели вниманието ви.

Изработен от полипропилен с високо качество, 60 броя процинковани пружини и с мисъл за сигурността на децата ви, батутът може да се превърне в огромно забавление за малчуганите, като в същото време ще подпомогне тренирането на издръжливостта им, координацията и двигателните им умения. Повърхността е устойчива на UV лъчи, което от своя страна позволява поставянето на съоръжението на всяко едно слънчево кътче.

Градинска люлка

Какво по-хубаво от топло време, студена напитка в ръка, весели истории и… една удобна градинска люлка? Сигурни сме, че си го представихте, нали?

Красивата градинска люлка, направена от качествени и устойчиви във времето материали, се превръща в една от задължителните придобивки за вилния двор или уютната тераса вкъщи.

Насладете се на комфорта, който ви предлага модерната и лесна за поддръжка мебел и си осигурете кътче за релакс, в което единственото усещане е това за удобство.

Градински хамак

И щом стана дума за почивка, идва време и за следващия от най-предпочитаните това лято продукти – градинският хамак. Той се превръща в избора на мнозина любители на природата, а благодарение на устойчивата и дишаща материя, от която е изработен, обещава сигурност и удобство.

Ръчно усуканите плитки в двата края на хамака не изпълняват единствено декоративна функция, те осигуряват и баланс в разпределянето на товара върху окачените шнурове, което от своя страна гарантира максималния комфорт.

градински хамак
Градински Хамак с дървени рейки

Сгъваем шезлонг

За какво ще си помислете, когато си представите морския бряг и големите сламени чадъри? За шезлонг, разбира се!

Едно от най-големите предимства на сгъваемите шезлонги е тяхната компактност. Не само за почивка на плажа, но и за следобеден плаж у дома или късна лятна вечер в двора, шезлонгът е чудесният избор, когато става дума за уют и удобство.

Фитнес ластици за тренировка

Лятото вече е тук, а всички ние желаем да изглеждаме добре. Фините материи, късите дрехи и плажните емоции провокират да влезем в най-добрата си форма, а какъв по-лесен начин за това от една ефективна тренировка?

Фитнес ластиците са една от най-предпочитаните алтернативи на фитнес тренировките и са подходящи както за начинаещи, така и за редовно трениращи. Благодарение на включените в комплекта 50 видео урока за упражнения на цялото тяло, можете да се сдобиете бързо и трайно с желаната физическа фигура.

За да бъдете напълно подготвени за лятната почивка, в комплекта е включена и електронната книга „Как да се храним здравословно“, с чиято помощ още по-лесно можете да контролирате теглото си.

Фитнес гривна

Фитнес, тренировки, здрав дух и здраво тяло, но какво още? Как да контролирате и следите прогреса в спортните си занимания, ако не със специално създадена за целта гривна? Вероятно повечето от вас са чували за така популярните напоследък фитнес гривни, а ако сте използвали такава, сигурни сме, че тя се е превърнала във ваш незаменим аксесоар.

Какво по-хубаво от бюджетна покупка, с която не само ще успявате да проследявате активността си през деня, но и ще можете да следите качеството на съня си, количеството на кислорода в кръвта и вашия пулс?

Неслучайно този продукт намира своето място в класацията ни за топ 10 покупки за лято 2021. Той е предпочитан от всички онези, които залагат на многократните технологични тестове и най-добрите клиентски отзиви.

фитнес гривна
Фитнес гривна Honor Band 5

Направете лятото си запомнящо, инвестирайте в качествени и добре подбрани продукти! В класацията, която изготвихме за вас, сигурни сме, ще откриете точно такива!

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.