Приключи SEO битката за Acer от Notebook.bg


Резултати от SEO състезанието

Приключи 6-месечната SEО надпревара за ключовата фраза “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”, организирана от Notebook.bg.

Спортист по натура и борец по душа, Десислав Кузманов пренесе спортния си стил в Интернет. Той спринтира приблизително два месеца преди края на състезанието.

На финалния ден и час, когато „Таткото гигант“ реши да си почине от нас (SEО задругата), Десислав успя да ни надмине след неуморимо застигане и изоставане.

Той класира на първа позиция страница от тръстов университетски домейн, измествайки нашия съдържателен и без история сайт от лидерското място.

Преди да заемем гугълския трон, той принадлежеше дълго време на Катя Делиева – предприемчива бизнес дама, която засенчи мъжкото SEО общество с 3-то място, а също и на Делчо Делчев, който в последния момент не отстъпи 4-та позиция на Иво Апостолов, въпреки постоянните им дуели.

Следващите позиции в Google.bg бяха отредени на колегите в бранша:

  • 6-та за Георги Янев – млад предприемач и студент;
  • 7-ма за www.Notebook.bg – самите организатори, начело с известният кулинарен консуматор Пламен Томов;
  • 8-ма за Огнян Младенов – SEO лидерът в българското интернет пространство;
  • 9-та за Виктор Бойчев – неуморим SEO гуру и специализиран уеб маркетер;
  • 10-та за Делчо Делчев – SEO в действие и 2 пъти в Топ десятката със страница от друг негов домейн;

Като сребърни медалисти, наградата от 200 лева дарихме на дете в нужда, а двудневната почивка на Мечи Чал решихме да разиграем на томбола.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.