Самолетни билети от Астеа Тур


Продажбата на самолетни билети заема все по-висок дял от приходите на туристическите услуги. Туроператорите ги предлагат директно от авиокомпании и летища на промоционални цени на световните борси за самолетни билети, като сключват сделки с авиокомпаниите.

Евтини самолетни билети

евтини самолетни билети

Днес не се налага обикалянето по офиси за намирането на евтини самолетни билети. Интернет е най-удобният справочник и пътеводител. Закупуването на билети онлайн е предпочитаният напоследък метод от все повече потребители – лесно и удобно, спестяващо ценно време.

Туристическата агенция Астеа Тур предоставя тази възможност с максимални удобства за клиента: да резервира билета, необходим му за пътуването от дома или работното място, да получи подробна ценова листа, приложен снимков материал и описание, като заплащането на билета е достъпно според възможния от клиента начин.

Чрез формата за търсене в сайта на агенцията може да се направи търсене по зададени критерии, да се сравняват и избират ценовите оферти между всички резултати. Информацията е структурирана удобно за справки така, че да се закупи изгодно електронен самолетен билет, както и да се открият евтини хотели и да се резервира стая.

Предимство, сигурност и надеждност, с които закупеният билет се съхранява в базата данни на съответната авиокомпания, като при резервацията клиентът получава уникален номер, а след покупката – самия номер на билета. На летището е достатъчно да се представи единствено документ за самоличност – международен паспорт или лична карта, за да се чекира резервираният полет.

Гарантирани турове

Ако планирате екзотична и романтична почивка, може да предпочетете гарантираните турове, за да се насладите максимално на вашата екскурзия. За целта са разработени специални програми с фиксирани дати на тръгване за индивидуални туристи, присъединяващи се към международна група. Те предоставят на пътуващите удовлетворяващи туристически услуги на атрактивни групови цени. Не е нужно да се събере цяла група от определен брой пътници, за да се осъществи екскурзията.

Астеа Тур предлага гарантирани турове с вълнуващи маршрути на 5 континента, вдъхновени от истинските приключения в живота – наслада от уникални преживявания, луксозни круизи и почивки на най-екзотичните острови в света. Предимството при избора на самолетна екскурзия е да се спести значително ценно време от самото пътуване, избягвайки нервите по преминаване на границите.

Същевременно се предоставя възможност за доброволно застраховане по време на пътуването или престоя. Застраховката е валидна за цял свят с изключение на страната, в която клиентът е застрахован или има гражданство.

Астеа Тур обгрижва клиентите си със специално внимание и бърз отговор на въпросите им, касаещи тяхното пътуване, като ги осведомява до най-малките детайли. Актуалните предложения за промоции на круизи, почивки и екскурзии за цял свят, се обновяват ежеседмично в уеб сайта на агенцията www.asteatour.com.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.