Reebok и Mango с изненада за пролет 2017

Reebok дамски маратонки

Тази година Теяна Тейлър, посланичка на марката Reebok, поде кампания за завръщането на емблематичния Freestyle модел на обувката. 26-годишната муза на Kanye West стана известна със смелия си видеоклип към песента „Fade“, в който се появи гола. Макар че моделът вече има едно дете, тялото ѝ изглежда впечатляващо. Оказва се, че Теяна е в отлична форма благодарение на танците. През януари тази година звездата се превърна в посланик на марката Reebok, а сега марката празнува 35-ия рожден ден на Freestyle маратонките.

В новата рекламна кампания „Color Bomb“ Теяна насърчава култовите Reebok маратонки, които бяха представени в два ярки цвята през 80-те години, когато са били презентирани като първите обувки за жени. Обувките се предлагат в два нови цвята – черен „graze“ и минералeн „mist“. Изработени от мека кожа, те осигуряват нужния комфорт и устойчивост. Reebok Classic Freestyle „Color Bomb“ вече са на разположение на интернет страницата на марката на цена от $ 75.

Reebok Classic Freestyle
Reebok Classic Freestyle – Color Bomb. Снимка: news.reebok.com

Испанската High Street марка Mango пък излезе с нова статия за ICONICS, където обяви модните си тенденции за пролетния сезон 2017, които ще бъдат хит този сезон. Внимание привличат предимно три доминиращи тенденции – къси мини поли, джинси в няколко модела и някои интересни стилове дрехи.

В мини колекцията на Mango намират място блузи със звънчета по ръкавите, с къдрици по дрехите, панталони с висока талия, палта, дрехи от парчета с ясно изразени рамене, облекла, като деним риза и панталон. Мини полите са в комбинации с блузи, като се срещат също така и тениски с винтидж, щамповани мотиви и с карирана шарка.

High Street Mango
Испанската High Street марка Mango. Снимка: press.mango.com

За да допълнят пролетния стил, дизайнерите на марката Mango предлагат модни аксесоари като чанти, бижута и обувки.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.