Различните видове ежедневни обувки, които очароват

модели кецове
Перфектни модели кецове

Дайте на момиче правилните обувки и тя може да покори света ~ Bette Middler

За повечето хора не съществува такова понятие като „прекалено много обувки“. Жените харесват високите токове, но когато става въпрос за перфектни модели кецове, които освен всичко друго са и изключително удобни, те са готови да се насладят на тези съвършени обувки, предлагащи се на пазара.

Дизайнерите са сътворили нов, удобен за носене модел стилни и спортни маратонки. Освен официалните различни видове обувки, те са пресъздали и маратонки с животински принтове, шипове и други забележителни детайли. Така наречените „луксозни“ маратонки са подходящи за дамите на всякаква възраст, които искат да изглеждат зашеметяващо по всяко време на деня.

маратонки
Източник: lookbook.nu

Интерес предизвикват и маратонките от създаделите на Nike, които ще се завързват сами. Те ще разполагат с последните технологии – LED екран и система, която ще кара маратонките сами да се връзват.

Led маратонки
Самозавързващи се LED маратонки: news.nike.com

Освен с ежедневните тоалети и анцузи, кецовете могат да се комбинират с тесни панталони, дънки, поли, дори и с рокли. Комбинацията от къса рокля и кецове придава супер секси визия и същевременно комфортно чувство.

Кецове
Източник: rantapallo.fi

За есенното настроение дизайнерите се фокусират върху маратонки, при които доминират богатите есенни цветове, а за запалените по ултра ярките цветове – също преобладават няколко модела.

Есенни маратонки
Есенни маратонки: womanadvice.ru

Чували ли сте за обувки с GPS? Тези модели работят изключително лесно: задава се дестинация посредством въпросния софтуер, качва се информацията чрез USB кабела и при удар на двата тока на обувките, GPS-ът се активира. Изработени са от Доминик Уилкокс, чиято идея е вдъхновена от Магьосника от Оз и Дороти. Това е една велика идея, която се следи с интерес. До този момент GPS обувките са били единствено част от специализирана изложба в Лондон.

GPS обувки
GPS обувки: dominicwilcox.com

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.