Усещане за пролет в банята

зелена баня

Един традиционен и свеж цвят, който хората избират за своята баня, е зеленият. И в това няма нищо случайно. Зеленият цвят предизвиква чувство на спокойствие и пролетно настроение.

С настъпването на пролетта в съзнанието на хората изникват асоциации с поникването на цветя, разлистването на дърветата и успокояващият ефект, който носи този сезон. Затова зелената баня е предпочитано място за почивка, уединение и релакс. Според психолозите зеленият цвят се избира от самоуверените хора. Този цвят насърчава човек да върви напред и да се самоусъвършенства.

В зависимост от нюансите зеленият цвят не само въздейства успокояващо, но и облагородява банята. Притежава свой собствен чар и може да се използва в интересни комбинации, преливащи в топли или студени цветове.  За малка баня изборът на ярки цветове ще създаде визуалното усещане за просторност, а комбинацията на бяло със зелено – за чистота и свежест.

пролет в банята

Усещането за пробуждането на нов живот може да се постигне при комбинация на жълто, оранжево и зелено. Подходящите нюанси за малка баня са светлото жълто и салатното зелено. За елегантна визуалност може да се боядиса само едната стена в зелено. Останалите – в пастелни цветове или класическо бяло.

пролетна баня

За просторна баня може да се експериментира с нюансите на зеленото – зехтин или нефрит. Тези тонове са способни да пресъздадат лукс и елегантност на помещението.

модерна зелена баня

Интер Реклама

Хранителна добавка за отслабване
Отслабване с Chillies Active » Хранителна добавка с растителни екстракти от Гарциния Камбоджа, Гинко билоба, зелен чай, люта пиперка. Когато офисът ви закотви, а кантарът натежава, потърсете методи за отслабване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *