Усещане за пролет в банята

Пари от писане » Ако владеете силата на думите, може да постигнете финансова стабилност и с писане.

зелена баня

Един традиционен и свеж цвят, който хората избират за своята баня, е зеленият. И в това няма нищо случайно. Зеленият цвят предизвиква чувство на спокойствие и пролетно настроение.

С настъпването на пролетта в съзнанието на хората изникват асоциации с поникването на цветя, разлистването на дърветата и успокояващият ефект, който носи този сезон. Затова зелената баня е предпочитано място за почивка, уединение и релакс. Според психолозите зеленият цвят се избира от самоуверените хора. Този цвят насърчава човек да върви напред и да се самоусъвършенства.

В зависимост от нюансите зеленият цвят не само въздейства успокояващо, но и облагородява банята. Притежава свой собствен чар и може да се използва в интересни комбинации, преливащи в топли или студени цветове.  За малка баня изборът на ярки цветове ще създаде визуалното усещане за просторност, а комбинацията на бяло със зелено – за чистота и свежест.

пролет в банята

Усещането за пробуждането на нов живот може да се постигне при комбинация на жълто, оранжево и зелено. Подходящите нюанси за малка баня са светлото жълто и салатното зелено. За елегантна визуалност може да се боядиса само едната стена в зелено. Останалите – в пастелни цветове или класическо бяло.

пролетна баня

За просторна баня може да се експериментира с нюансите на зеленото – зехтин или нефрит. Тези тонове са способни да пресъздадат лукс и елегантност на помещението.

модерна зелена баня

WhitePress
» Международна платформа за разпространение на съдържание, свързваща дигитални PR и медийни агенции и рекламодатели със собственици на уеб сайтове и инфлуенсъри.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.