Лятната почивка в Приморско тази година може възвърне славата на любим курорт за нашенци

почивка в Приморско
Летният сезон наближава, а с него и мечтите за релаксираща и вълнуваща морска почивка. Около 1,5 милиона българи избират родното море, по данни на „Галъп Интернешънъл“. Все повече семейства предприемат реални организации и планове къде да почиват, с каква компания и кой курорт да посетят през лятото 2021 година.

Очаква се планиращите почивка в България, предвид ситуацията и ограничителните режими в другите държави по света, да изберат Приморско – китното градче на Южното Черноморие.

Разположен на 60 километра от Бургас и в съседство с Царево и Созопол, Приморско е популярна местност за активна почивка. Курортът предлага отлични условия за водни спортове (сърф, гмуркане и други), както и за семейна ваканция със своя Екшън парк, предизвикващ вълнение и страхотни емоции у децата.

лятна почивка в Приморско

Поради добрата инфраструктура и отличната комбинация между плажове с уникални гледки и условия за релакс, както и сравнително силно развитият нощен живот с модерни барове и заведения, Приморско е от предпочитаните курорти и сред младите двойки.

Приморско – повече от морски курорт за забавление

Една почивка в Приморско предоставя приятна среща с уникалната природа на родното Южно Черноморие. Районът е перфектното съчетание между планина и море, а в близост е небезизвестният природен резерват Ропотамо с течащата през него великолепна едноименна река, богата на редки видове от националното богатство на дивата фауна и флора.

Разходките из горските местности на Ропотамо са от любимите предпочитания на почиващите в района на Приморско. Посетителите могат да се насладят на тишина и спокойствие, атракции за децата, както и да се впуснат в прекрасно пътешествие с лодка по реката.

почивка в Приморско - крайбрежие

За ценителите на красиви плажове почивка в Приморско е идеалната опция. Местността е богата на впечатляващи дюни, а златистият пясък на плаж ММЦ е всеизвестен не само у нас, но и в цяла Европа.

Приморско бе избягван от родните любители на морските почивки поради големия наплив от чуждестранни туристи. Тази година се очаква спад, така че е твърде възможно курортът да си възвърне някогашната слава на любим курорт за нашенци – сред красива природа, добри условия за настаняване, спокойствие и богатство от атракции и дейности за свободното време.

Комфортно настаняване в Приморско

На практика опциите за настаняване в Приморско са разнообразни и могат да задоволят различните групи туристи. Тук има няколко почивни станции, които все още функционират и са със статут на идеалните бази за провеждане на морски лагери за спортистите и учениците.

В зависимост от материалните въюможности Приморско може да предложи бунгала, китни и красиви къщи за гости, и дори няколко вили за самостоятелно настаняване на големи компании и семейства.

По-голяма част от официално обявената леглова база в курорта продължава да бъде сформирана от капацитетите на местните хотели. И при тях се наблюдава значително разнообразие както като цена на база легло плюс изхранване, така и на условия – от луксозни до непретенциозни, включително и според категоризацията по брой звезди.

Търсачите на лукс имат възможност да изберат хотел в Приморско, изцяло покриващ наложените стандарти и критерии в Европа и по света. Предпочитащите близост до плажа могат да се спрат на някой от модерните варианти на първа линия като хотел Surf.

почивка в Приморско - хотел Сърф

Освен че предоставя комфортни и достъпни като цена условия за настаняване в уютни двойни и тройни стаи, обширни апартаменти, хотелът разполага и с уникални спортни съоръжения: волейболно игрище и място за плажен волейбол, фитнес условия за спорт на открито, както и модерен ресторант, охраняем паркинг и богат асортимент от хотелски услуги.

почивка в Приморско - ресторант

В непосредствена близост до хотел Surf са разположени три тенис корта.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.