Българска уеб платформа за избор на детегледачка съдейства безвъзмездно като Агенция за детегледачки

В забързаното ежедневие родителите са изправени пред нелекото предизвикателство да се „разкъсват“ между личния си живот, професионалните ангажименти и грижите за децата. В много случаи те имат нужда от външна подкрепа за последното. Някои се обръщат към баби и дядовци или други роднини, но не всеки има тази възможност, а и нерядко тази помощ е считана за компромисна. За да се справят със ситуацията, все повече родители избират да разчитат на професионалната помощ на детегледачката.

платформа за детегледачки

Да остави най-скъпото си същество на напълно непознат човек е изпитание, което всява резонен страх у почти всеки родител. Затова от изключителна важност е да се намери най-доверен „партньор“, с чиято помощ да се открие подходящата за детето му детегледачка.

Bavachki.bg е онлайн платформа в България, която предлага огромен избор на проверени детегледачки. Към момента броят им надхвърля 1150. В сайта може да се намери информация за всички видове грижи за деца, като: целодневни, почасови или уикенд детегледачки, бавачки с настаняване, за чужбина, на повикване, за нощни ангажименти, за зимните или летните курорти, при боледуване, за взимане или водене до детската градина (училище), както и бавачки за деца със СОП или за новородено.

Как работи платформата за родителите, които търсят детегледачка?

Първа опция: Родителите могат да публикуват безплатна обява, в която да опишат точно своите изисквания, задължения, работни условия и локация. Заинтересованите детегледачки кандидатстват по обявата, а ответната страна ще получи предварителна информация за тях, след което се свързва с избраните. Провежда се лична среща и интервю, и се наема избраната детегледачка. Услугата е напълно безвъзмездна.

Втората опция е родителите да прегледат публикуваните профили на детегледачки и от тях да си изберат фаворити, с които директно да се свържат по телефонa.

Трета опция: за родителите, които нямат достатъчно време да търсят сами или просто искат да се доверят на професионалисти, екипът зад платформата предлага и услугата Агенция за Детегледачки, при която ще се интервюират на живо кандидатите, ще преминат психотест и ще се извърши проверка на техните препоръки. А наетият кандидат ще премине и курс по първа помощ за деца. За да са спокойни родителите в избори си, се предоставя възможност за 3-месечна гаранция след наемане, при която ако не си допаднат с кандидата, ще се потърси нов за сметка на платформата.

Регистрацията за търсещите работа като детегледачка е напълно безплатна. Дори след намиране на ангажимент чрез платформата детегледачките не дължат нищо.

Сайтът поддържа и блог, в който се публикуват регулярно информативни статии за професията на детегледачката, за възпитанието и развитието на детето. Те биха били много полезни за онези родители, които все още не са се ориентирали от каква точно грижа за своите деца се нуждаят и съответно какво и как трябва да търсят.

Bavachki.bg в цифри: 3260 обгрижени деца, 2520 спокойни родители, 1150 активни детегледачки.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.