Нова книга «Вечните принципи зад успешното дете»

Вечните принципи зад успешното дете
Опит и знания, синтезирани в 246 страници, разкриват стъпка по стъпка как да подготвите вашето дете за света на непознатото бъдеще.

Тайната, позната на почти всички родители на успешни бизнесмени, предприемачи, адвокати, банкери и нобелови лауреати е, че успехът не е случайност. Успехът се възпитава!

– Явор Русинов

Книгата «Вечните принципи зад успешното дете» (с подзаглавие «Как да възпитаме отговорно и предприемчиво дете») е предназначена за бъдещи и настоящи родители. Тя е резултат от дългогодишен изследователски и практически труд на автора и щастлив баща на две деца Явор Русинов.

В книгата Явор представя редица от принципи, които според него залягат в «подготовката» на победителите в живота. Принципите са разработени така, че да бъдат «практичен наръчник» не само за отглеждане и възпитание на деца, но и за превъзпитание на техните родители, като дори могат да се приложат от всекиго и на всеки етап от живота.

По всяка тема има представени различни успешни практики с бизнес насоченост, умело вплетени анекдоти от живота, академични изследвания и наблюдения върху родната ни действителност, извлечени от реалната практика. Авторът провокира различното мислене и подтиква към възползване от нови възможности.

Книгата се фокусира върху изясняването на ролята и характеристиката на възпитателската дейност, давайки умения като: превръщането на деца и възрастни в успешни, добри и морални личности, в самостоятелни хора със здрави семейства, развитие на критично мислене, справяне с проблемите и затрудненията, опознаване на свободата и истинското щастие.

Явор споделя, че първият човек, прочел книгата, е жена редактор на множество книги и действащ редактор на списание. Нейните първи думи били:

Много книги са минали през ръцете ми, но за първи път виждам подобна книга на българския пазар! Нямам търпение да я споделя. Казах на дъщеря си, каква книга се задава!

Повече за книгата може да прочетете на yourchild.eu.

Пари от писане » Ако владеете силата на думите, може да постигнете финансова стабилност и с писане.
local avatar

Petya Mladenova

Интернет предприемач и уеб девелопър. Онлайн реклама и PR. Посвещава времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.