Навременното почистване на мазета и тавани предотвратява развитието на вредни бактерии, гъбички и мухъл

Мазетата и таваните са важни небитови помещения, като съществените проблеми при поддръжката им са свързани с появата на силни прахови отлагания, висока влажност, поява на мухъл и други. Същевременно в таванските помещения се настаняват да живеят птици, а котките и плъховете често посещават мазетата, ставайки носители на различни инфекциозни и патогенни микроорганизми.

почистване на мазета и тавани

Навременното почистване на мазета и тавани на жилищни сгради от трохи, прах и други замърсители може да премахне излишната влага и да предотврати бъдеща поява и развитие на вредни бактерии, гъбички и мухъл. Ако редовно се почистват мазето и тавана – най-малко на всеки шест месеца, може да се избегне вредното въздействие. Хамали бг предлагат професионално почистване на мазета и тавани на конкурентни цени, като екипите ги почистват от отломки и прах и дезинфекцират помещенията.

Стъпките и процесът на работа

Почистването на мазета и тавани започва със събирането и извозването на отпадъците, генерирани при експлоатацията на тези помещения. В сутерена се отстраняват мръсотията и саждите от стенните и подовите повърхности, както и последствията от течове в тръбите и канализационната система. Почистват се изпражненията на бездомни животни и плъхове. Извършва се дезинфекция и обезпаразитяване по третиране на хлебарки и бълхи. На тавана се прави щателно почистване от прах на всички повърхности, като се премахват птичите отпадъци: изпражнения и пера.

В последния етап от почистването на сутерена в мазето и тавана се извършва пълна дезинфекция на помещенията. Дребни ремонти на прозорци, врати и брави, както и пребоядисване, често се извършват заедно с почистването. Също така понякога е необходимо да се почистят отломки от таванския покрив, ако повърхността на покрива или дренажната система е запушена с листа, клонки или всякакви други отпадъци. Съгласно изискванията на хигиенните стандарти мазето трябва да се почиства всяка година.

Предимствата на професионалното почистване на мазета и тавани

Работен опит

Персоналът има богат опит в почистването на помещения с различни цели и размери. С богат опит и висок професионализъм Хамали бг извършва бързо и качествено почистване на мазета и тавани, премахване на отломки и дори най-упорити замърсявания.

Професионална техника

Хамали бг използва в работата си само модерна почистваща техника, която може да почисти основно мазета и тавани от отпадъци и дори фини прахови отлагания.

Използване на ефективни почистващи препарати

Персоналът на компанията използва висококачествени почистващи препарати за бързо и безопасно отстраняване на най-упоритите замърсявания от всеки тип покритие.

Контрол на работния процес

Целият персонал се контролира от опитни мениджъри, готови да разрешат всички проблеми, възникнали на място.

Съотношение цена-качество

Хамали бг предлага конкурентни цени за почистване на мазета и тавани, като цената на работата се изчислява индивидуално за всеки обект. По време на подписването на договор експерти посещават мястото и преценяват сложността на работата. Извършва се професионална оценка за изпълнението на работата за дадения обект. Възможни са преференциални отстъпки при поръчка на многообхватна работа като почистване на мазета и тавани на няколко жилищни сгради в един и същи блок.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.