Мъжки дънки

мъжки дънки

Защо мъжете предпочитат дънки вместо друг тип панталони?

Ако в началото на своето моделиране дънковите облекла са били предназначени само за работници, като работни дрехи, днес дънките са най-предпочитани както от жените, така и от мъжете. Те са израз на съвременния моден стил и свобода. Затова е трудно за един мъж да си представи гардероб без дънки.

Дънковите панталони присъстват в арсенала на всеки представител на по-силния пол, независимо от възрастта, професията или статута. Мъжките дънки са подходящи в много ситуации: за разходка, на парти, в училище и дори за романтична среща.

Ежедневните облекла съдържат модели от дънков плат, гарантирайки максимален комфорт при носене. Дънките са предпочитани от мъжете поради перфектното им комбиниране със спортни или по-официални обувки, със сако, с риза, с тениска. Всъщност мъжките дънки намират приложение в ежедневния аутфит на съвременния господин и безспорно са едно от най-добре съчетаващото се с останалите дрехи удобно и практично облекло.

Мъжки дънки се предлагат в многообразни модели и цветове, а като стил и десени търпят непрекъснати промени. Всеки сезон изумява с поредното предизвикателно предложение, което бързо намира почитатели. Адаптират се към тялото, давайки усещане за функционалност и свобода на движение.

Качествените материи с по-голямо съдържание на еластин прилягат свободно към формите на тялото и само при носене след около час се превръщат във втора кожа на притежателя им. По отношение на цената като масово облекло, мъжките дънки се намират на достъпни оферти. Най-актуалните модни варианти са по-скъпи, но в период на разпродажби са на доста разумни и прилични цени.

Известно е, че предприемачът Levi Strauss е облякъл в дънки цялата планета. Дънковите панталони се носят във всички страни на света: от студения север до горещите тропици и африканските савани. Днес 45% от продажбите на популярната марка Levi’s идват от Европа и Азия, като Китай заема 20% от световния пазар на дрехи и носи на Levi’s само 3% от продажбите и 167 млн. долара.

Levi Strauss никога не е носел дънки – те са били евтино облекло за работническата класа, а Щраус е бил богат бизнесмен. Цената на първите дънки, пуснати в продажба през 1853 година, е била 1 долар и 46 цента.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

2 мнения за “Мъжки дънки

  1. Добре си обяснила и е интересно, но сори, че ще прозвучи малко като хейт, но можеше малко повече от 1 изречение да отговори на заглавието, а именно „Дънките са предпочитани от мъжете поради перфектното им комбиниране със спортни или по-официални обувки, със сако, с риза, с тениска.“ 🙂
    Надявам се съм бил полезен с градивна критика 🙂

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.