Електрическите мотокари се грижат за ефективността на логистиката на бизнеса

Ключовата дума за всеки склад е ефективност. Много бизнеси говорят за това, но малко са тези, действително задаващи си въпроса относно нужните за въвеждане корекции, за да подобрят производителността си. Сред първите стъпки, които бизнесът може да предприеме, е анализът на инструментите, използвани в склада – на първо място мотокарите.

електрически мотокари за бизнеса

Преходът от използването на мотокари с двигател с вътрешно горене към електрически мотокари или от електрически мотокари с оловно-киселинни акумулатори към литиево-йонни може да бъде първата стъпка към подобряване на конкурентоспособността на компанията.

В този смисъл електрическите мотокари и също толкова ефективните транспалетни колички са основни инструменти за транспортиране на товари, тъй като осигуряват ефективност, многофункционалност и ниски емисии.

Топ 5 ползи от използването на електрически мотокари и транспалетни колички

  1. Съвременните електрически мотокари имат много ниски емисии.
  2. Имат високи стандарти за безопасност, особено тези, които се захранват с литиево-йонна енергия, тъй като могат да се зареждат по всяко време.
  3. Електрическите мотокари са изключително тихи. Тихият мотокар е предимство за безопасността и комуникацията на работното място, а също и за здравето на персонала. Силните шумове могат да отвлекат вниманието, да причинят главоболие, стрес и умора.
  4. Имат ниски експлоатационни разходи, въпреки че първоначалната инвестиция в мотокари с литиево-йонни батерии изглежда по-висока от тази в мотокари с вътрешно горене, в дългосрочен план изборът ще се оправдае.
  5. Подходящи са за всички видове приложения, както на закрито, така и на открито, за разлика от тези с вътрешно горене. Електрическият мотокар днес е също толкова мощен и издръжлив, колкото и дизеловият или LPG мотокар.

Добавена стойност на устойчивостта

Ако трябва да се навлезе в детайли, количките са „екологично отговорно“ решение, тъй като са устройства с много ниски емисии – нулеви при използване на зелена електроенергия. Това допринася за икономически рентабилен склад:

  1. Няма изгорели или други токсични газове.
  2. Няма нужда от вентилация и оттам по-ниски разходи за отопление.
  3. Разходите за енергия също намаляват, тъй като консумират само енергията, от която действително се нуждаят.

Електрическите мотокари и транспалетните колички са оптималното решение за бизнеса, строителната площадка или склада, което гарантира висока производителност при минимално натоварване на бюджета и околната среда.

С нарастването на потребителския интерес към онлайн пазаруването и значителното увеличение на глобалните онлайн продажби „КАРИ-М“ създаде kari-m.com – електронен магазин, специализиран в продажбата на мотокари, електрокари, подемна техника, почистваща техника, резервни части и други.

Електронната платформа предоставя на бизнеса бързи и удобни услуги за пазаруване, независимо къде се намира по света. Продуктите са разделени в няколко категории, което дава възможност за избор сред широка гама мотокари и специализирани машини.

author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.