Модата: нежната диктаторка

дамски обувки
Източник: harpersbazaar.com

Нежна диктаторка. Вечна и противоречива. Всички сме подвластни на нея – модата. За да се осведомим кои са най-актуалните тенденции, детайли и акценти днес, ще направим заедно с вас едно пътешествие в света на Haute Couture.

Черните обувки в стил Кристиан Диор

Кристиан Диор обувки
Източник: footwearnews.com

Небрежна елегантност с множество каишки или екстравагантен модел с релефен акцент и тематично бижу, са важен за този сезон тренд. Понякога моделът говори толкова много, че използването на всякакъв цвят, различен от черния, би отнело нещичко от идеята. В други случаи, перленият оттенък на кожата е достатъчно красноречив.

Официалните обувки в стил Кристиан Лубутен

Кристиан Лубутен боти
Източник: shoerazzi.com

В момента българските електронни витрини предлагат комбинации от съвременни високотехнологични модели и материи, както и ретро шик с доза сантименталност към отминалите времена. Като модерен ретро стил се определя интегрирането на ръчни плетива, бродерии, дантели, плюш, камъчета, къдрици и фльонги.

Кристиан Лубутен обувки
Източник: shoerazzi.com

Сред високотехнологичните спадат иновативните технологии за обработване на еко и естествена кожа, лак, велур, набук, пластмаса, мрежа. Детайлите са наистина драматични – ясни, категорични, абстрактни или графични, а декорациите изключително пищни – шипове, пайети, токи, камъни, рингове, капси и др.

Еклектика и провокативност от Александър Маккуин

Александър Маккуин обувки
Източник: henzellovestosmile.com

Винаги стряскаща и провокативна, модна къща Alexander McQueen интерпретира чрез аксесоарите еклектика и бунтарство. Модното ателие направи за последния сезон фантастична мозайка, наподобяваща игра на багри, модели и материали. В модната си линия брандът използва стилна чувственост, геометрични мотиви и женствени форми.

Александър Маккуин сандали
Източник: shoerazzi.com

Сладки и неустоими летни сандали Джими Чу

Джими Чу обувки
Източник: shoerazzi.com

Да притежава дамски обувки Джими Чу от новата колекция фантастични сандали с блестящи дискретни бижута на висок ток с тънко ходило и нежна каишка около глезена, е като сбъдната мечта за всяка фешънка. Последните модели ни пренасят в екзотична джунгла от колоритни цветове като маслено зелено, ментово зелено и оранжево, а принтовете са змийски, кроко, леопард и зебра.

Джими Чу сандали
Източник: shoerazzi.com

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.