Мобилни телефони на изплащане: къде и как?

Евтини мобилни телефони

Първият клетъчен телефон, открит върху американските рафтове през 1979 г., бил предназначен единствено за богати купувачи. Неговата цена: в размер на 3895 долара, била по-висока дори от цената на автомобил Toyota Corolla, а минута разговор – по-скъп от един галон бензин.

Днес на пазара за мобилни устройства може да се намери практичен мобилен телефон, който да удовлетворява нуждите и на най-капризният потребител. Техническият прогрес се е придвижил толкова далеч, че вече и на четириядрените смартфони малко хора се удивляват. Но не винаги е необходим телефон с множество функционални характеристики.

Да се намери евтин мобилен телефон не е трудно, ако търсещият се отърси от илюзиите за това, че той е „длъжен“ да има същите характеристики и външен вид като тези при по-скъпите модели. Основната цел на такава покупка е ползвателят да си осигури мобилно устройство за висококачествена комуникация. Останалите функционалности идват като приятен допълнителен бонус.

Възможно ли е обаче потребителят да си позволи чисто нов мобилен телефон от най-скъпите модели на водещите марки? Оказва се, че е възможно.

Евтини мобилни телефони на изплащане – икономично, достъпно и удобно.

След проучване в Интернет по търсене на фразата: евтини мобилни телефони на изплащане, открихме немалко онлайн магазини, които отговарят на очакванията ни. Сред тях и водещите мобилни оператори, както и известната ни верига от специализирани хипермаркети за офис техника и ИТ. Разгледахме цените и условията, представени в техните уеб сайтове. Решихме да проверим какви са условията и в сайтовете на не толкова известните брандове.

Определихме диапазон с актуалните цени за мобилни телефони от 0 до 1499 лева. Открихме провокиращи възможности, покриващи напълно критериите ни за евтино мобилно устройство, което същевременно да е най-модерно, на разсрочено плащане и с гаранция. Изненадващо установихме, че единствено в Premium Mobile всеки продукт се предлага с безплатна доставка до врата и може да се закупи онлайн от цялата страна.

С една бърза справка се стига до следната информация за Premium Mobile: „Примиъм Мобайл ЕООД“ е дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписвания, както и в регистъра на Комисията за защита на личните данни. Дружеството се занимава с търговия на мобилни телефони на водещи и по-малко познати марки. Данните са една от предпоставките за повишаване на доверието на потребителите.

Мобилни телефони на изплащане

Уеб сайтът на Premium Mobile прави впечатление със семпъл дизайн и лесна навигация, а също така с еднаква визуална достъпност и от мобилните устройства. Накратко за най-удобните условия и предимства, които онлайн магазинът PremiumMobile.bg предоставя на своите клиенти:

  1. Опция за разглеждане и сравняване на различните модели мобилни устройства.
  2. Запознаване с техническите им параметри.
  3. Удобен начин на пазаруване онлайн – директна покупка или разсрочено плащане.
  4. Професионална консултация.
  5. Гаранционен период.
  6. Получаване на устройството не само с бърза доставка у дома, но и напълно безплатна.
  7. Избор на подходящи маркови аксесоари.
  8. Връщане на поръчаните артикули и възстановяване на заплатената сума.

При покупка на продукт на изплащане Premium Mobile предлага и възможност за онлайн кандидатстване за потребителски стоков кредит, като си партнира с UniCredit Consumer Financing, TBI Bank и BNP Paribas. Условията са ясно и прозрачно представени на сайта: без скрити такси и комисионни, достъпни месечни вноски с фиксирана лихва, попълване на искането за кредит директно в онлайн магазина и гарантирано бързо одобрение. Одобрените документи се изпращат до поръчителя по куриер и непосредствено след подписването им, клиентът получава продукта с гаранционната карта.

Гореописаните условия и предимства са основната предпоставка потенциалните потребители да пристъпят спокойно към действие – закупуване на мобилно устройство. Какво е мнението на клиентите на Premium Mobile, е решаващата предпоставка за доверието им към фирмата и предлаганите от нея продукти.

Мнения за Premium Mobile

Оказва се, че не само е възможно да се намери чисто нов, модерен и евтин мобилен телефон, но и че всеки може да притежава дори най-последният модел при ограничен бюджет с максимално изгодни за него условия. Чрез Интернет, на един клик разстояние.

Видео ревюта на най-актуалните мобилни телефони са достъпни в YouTube канала на Premium Mobile.


# 6.6.2021 – сайтът на Premium Mobile вече не е онлайн

author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.