Mangools с пет SEO инструмента за анализ


SEO инструменти

Докато повечето SEO инструменти се фокусират върху предоставянето на една или две услуги за анализ на сайт, словашките експерти от Mangools създадоха уникална платформа «всичко в едно», която предлага по-подробни анализи и разнообразие от функции.

Ако SEO е набор от правила, които уеб сайтовете трябва да следват, за да постигнат видно присъствие в резултатите от търсенето, днес Mangools правят това по-лесно с пет отличителни инструмента.

SERPChecker е инструмент за анализ на уеб сайт в Google SERP с 45+ SEO показатели, включващи SEO difficulty, Link profile strength (тежест на линк профила), Moz, Majestic и социални показатели. Той е част от пакета с инструменти на Mangools SEO и може да се използва безплатно.

Инструментът проследява силните и слабите страни на конкурентни сайтове, оценява позициите в SERP, сравнява уеб сайт с конкуренцията и открива Google SERP функциите, които влияят върху ангажираността с резултати от органичното търсене.

SERPChecker - Get deep insights into Google SERP

KWFinder се отличава с точност при търсене на ключови думи на пазара, като открива стотици long-tail (опашати) ключови фрази с ниска SEO трудност. Това е отличен инструмент, опростяващ процеса на търсене на ключови думи по начин, който другите инструменти не са успели да направят. Най-доброто от използването на този инструмент е, че не е нужно потребителят да е SEO експерт, за да разбере какво се случва.

SERPWatcher инструментът проследява ранга на уеб сайт с фокус върху ефективността на ключовите думи по геолокация и типове устройства като мобилни телефони и настолни компютри.

LinkMiner проверява обратните връзки (backlinks) към уеб сайт с повече от 8 трилиона препратки. Този инструмент предоставя пълни подробности за уеб връзките, които сочат към конкурентен сайт. Същевременно може да бъде изключително полезен при провеждане на маркетинг кампании.

SiteProfiler дава информация за трафика на уеб сайтове, препратките, конкуренцията и други.

Mangools стартира през 2014 г. като услуга с един инструмент, наречен KWFinder. Днес петте SEO инструмента се използват от повече от 200 хил. потребители. Безплатният абонаментен план предлага пет заявки на 24 часа в SERPChecker и 25 търсения по свързани ключови думи в KWFinder. Mangools SEO разширението се предоставя безплатно за Mozilla и Chrome браузърите.

За всички платени абонаменти на Mangools може да се заяви възстановяване на средствата в рамките на 24 часа след извършено плащане. За разлика от Ahrefs, Moz и SEMrush, софтуерът Mangools SEO е достъпен за блогъри и малък бизнес.

Тествахте ли безплатния Google SERP симулатор на Mangools? С помощта на този инструмент може да създадете в реално време впечатляващи мета заглавия и описания, за да увеличите CTR и привлечете посетители на Вашия уеб сайт.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.