Комплексно решение за WordPress магазини с WP eStore плъгин


WP eStore плъгин

WP eStore е за тези, които продават или искат да продават дигитални файлове за изтегляне, цифрово съдържание, продукти или услуги на WordPress сайт с пълна автоматизация, като същевременно да поддържат сигурна защита на цифровия актив.

WP eStore плъгинът е в процес на постоянна разработка от 2008-ма година. Включва цялата функционалност, така че да не се налага да се купуват допълнителни добавки. Може да се инсталира на толкова сайтове, колкото притежавате. Поддържа няколко езика, включително и български. Разработчиците предлагат надеждно обслужване на своите клиенти.

Основни функции на WP eStore

 1. Сигурност на вашия цифров актив – автоматично предоставяне на цифрови продукти при плащане чрез динамично генерирана криптирана връзка за изтегляне.
 2. Продавайте всичко – услуги, материални и нематериални продукти. Например може да се продават цифрови файлове за изтегляне, видео, музика, снимки, абонаменти, билети, серийни ключове, уеб хостинг, събиране на членски такси и много други.
 3. Secure Download Manager – WP eStore ви предоставя опция за вграждане на бутони със защитено (криптирано) изтегляне.
 4. Sell License or Serial Keys – конфигуриране на продукт с набор от серийни номера или лицензни ключове, които плъгинът ще изпрати на клиентите при покупката на продукта.
 5. Discount Coupons – създаване на стандартни или условни купони за отстъпки.
 6. Лесно и опростено плащане с един клик – чрез PayPal, 2Checkout, Authorize.net или ръчно плащане.
 7. Безплатна интеграция с популярни разплащателни системи – PayPal, Authorize.net, 2Checkout, Google Wallet, BitCoin чрез BitPay, Braintree, eWay Rapid 3.0, офлайн плащане (плащане чрез чек, банков превод или в брой).
 8. Лека пазарска количка с елегантна структура, гарантираща че приставката няма да забавя сайта ви. Save and Retrieve Cart – клиентите могат да запазват съдържанието в пазарската кошница, така че да бъде извлечено по-късно.
 9. Създаване на бутони «купете сега», позволяващи на клиентите да закупят даден продукт, без да се налага да го добавят в количката.
 10. PayPal Subscription Button – създаване на бутони за абонамент, така че да се таксуват повтарящи се плащания за продукт или услуга.
 11. Лесен за използване – WP eStore плъгинът е съвместим с вашата съществуваща WordPress тема. Можете да поставите бутон «Купете» или «Абонирайте за продукт», или всякаква услуга в сайта ви.
 12. Интеграция с Autoresponders – AWeber, MailChimp, GetResponse, Mad Mimi.
 13. Елегантни шаблони за визуализиране на продукти.
 14. Обширна библиотека с Shortcodes (кратки кодове) за персонализиране на вашия WordPress магазин точно както го искате.
 15. Безплатни Addons – WP eStore включва много безплатни добавки, които може да интегрирате, за да разширите поведението на кошницата по различни начини. Получавате достъп до всички безплатни приставки и разширения, когато купувате WP eStore плъгина.
 16. Интеграция с WP eMember плъгин за изграждане на WP магазин с възможности за платено членство – достъп до уроци, видео, статии, изтегляне на цифрови файлове, електронни книги и др.
 17. Може да се интегрира с плъгина WordPress Affiliate Software. Ако по-късно решите да увеличите продажбите си чрез афилиейт програма, просто трябва да активирате партньорския плъгин.
 18. Бъдещи обновявания – безплатен достъп до последната версия на плъгина.
 19. Multi Site License – можете да използвате плъгина на толкова сайтове, колкото притежавате.
 20. Подробна документация и безупречна поддръжка.

Изброените по-горе функции на WP eStore плъгина са само част от основните. За всички функции и предимства на тази приставка може да се информирате от следната страница на официалния уеб сайт.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.