Колективно пазаруване в Grabi.BG


Защо да се доверим на Grabi.BG?

Мисия

Мисията ни е да предложим на клиентите ни най-добрите и най-сигурните оферти за колективно пазаруване в интернет. Работим с най-големите сайтове за колективно пазаруване в страната. Ето защо гаранцията за качеството на предлаганите в сайта ни оферти е сигурна.

колективно пазаруване

Уникалност в бизнеса

Grabi.BG е уникален с това, че не работи с всички сайтове за колективно пазаруване, като повечето сайтове агрегатори на оферти. Ние работим само с тези, които са доказали, че може да им се има доверие за всяка оферта.

Първи стъпки към успешна кариера

Първите стъпки към успешна кариера в интернет бизнеса винаги са накриво. Няма как да знаеш всички тънкости и в началото много залиташ. Но когато откриеш точният ритъм на работа, нещата потръгват.

Ключови решения в критични моменти

За да намираме ключовите решения, ние анализираме сайтовете, с които работим. Следим както офертите, които в момента предлагат, така и изтеклите такива. Целта е да се отсеят онези сайтове, които запълват пространството си с некачествени оферти.

Фактори за успешно реализиране на бизнес идеята

За да се реализира успешно, за нашата бизнес идея са необходими хора – те са най-ценният ресурс. Потенциални клиенти, които да научат за сайта ни, да го посещават и да знаят, че винаги могат да се доверят на нас за качествена оферта.

Възход и упадък на бизнеса от промените днес

Нишата е пълна. В наше време съществуват много сайтове за колективно пазаруване и съответно доста агрегатори на оферти от такива сайтове. Което от една страна е добре – можеш да избираш от хиляди оферти и десетки сайтове. От друга страна не е добре, защото трябва да анализираш много на брой сайтове, да се доказваш непрекъснато и винаги да си конкурентно способен.

Професионални качества

Най-силните черти за всеки предприемач за мен са: находчивост, креативност, способност за взимане на адекватни решения в стресови ситуации и силна воля. Разбира се, нужен е и малко късмет.

Информация, предоставена за вас от Димитър Хаинов, собственик на Grabi.BG.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.