Изборът на правилно спално бельо като подарък

спално бельо за подарък

Спалното бельо като подарък може да се окаже чудесен избор, стига да знаем как да изберем подходящото. За щастие, има няколко стъпки, които ако се следват, ще направите правилния избор.

На първо място, съобразете избора с годините. За млади момичета и жени може да изберете по-разчупени варианти и по-светли цветове като пастелни или дори бледорозово. Дизайнът може да е модерен или класически, или комбинация от двете. Трябва обаче да се съобразите с това, което те харесват – цветове и десен, блясък, изтънченост и т.н.

Спално бельо за жена

Ако подаръкът е за дете, поинтересувайте се какви са любимите му комикси или анимационни филмчета. Потърсете бельо с тези герои и то ще бъде щастливо.

Спално бельо за деца

Ако подарявате на младеж, той би оценил дизайна и цветовете. Може да вземете нещо с контраст.

Спално бельо за младеж

За мъже на средна възраст се препоръчват повече геометрични нюанси.

Спално бельо за мъж

Ако е за хора от старото поколение, придържайте се към установените дизайнерски канони и изберете по-семпъл десен.

Спално бельо за старото поколение

Материалът винаги е бил основният критерий, по който се избират спалните комплекти. Ако той е качествен, цената е логично да бъде по-висока. Но все пак тя ще бъде оправдана във времето, защото качественото спално бельо е издържливо на продължителна и постоянна употреба.

Най-популярният материал, от който се правят чаршафи и калъфки, е басмата. Той е издържлив на пране при високи температури и не избелява, а също така се предлага на доста ниска цена. Ако предпочитате нещо по-нежно, но нямате особено много възможности, може да заложите на сатена. Той също е като басмата, но е по-мек и по-подходящ за подарък.

Източник:  http://www.spalnobelio.bg/

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.