Как да изберем правилното спално бельо като подарък

спално бельо за подарък

Спалното бельо като подарък може да се окаже чудесен избор, стига да знаем как да изберем подходящото. За щастие, има няколко стъпки, които ако се следват, ще направите правилния избор.

На първо място, съобразете избора с годините. За млади момичета и жени може да изберете по-разчупени варианти и по-светли цветове като пастелни или дори бледорозово. Дизайнът може да е модерен или класически, или комбинация от двете. Трябва обаче да се съобразите с това, което те харесват – цветове и десен, блясък, изтънченост и т.н.

Ако подаръкът е за дете, поинтересувайте се какви са любимите му комикси или анимационни филмчета. Потърсете бельо с тези герои и то ще бъде щастливо.

Ако подарявате на младеж, той би оценил дизайна и цветовете. Може да вземете нещо с контраст.

За мъже на средна възраст се препоръчват повече геометрични нюанси.

Ако е за хора от старото поколение, придържайте се към установените дизайнерски канони и изберете по-семпъл десен.

Материалът винаги е бил основният критерий, по който се избират спалните комплекти. Ако той е качествен, цената е логично да бъде по-висока. Но все пак тя ще бъде оправдана във времето, защото качественото спално бельо е издържливо на продължителна и постоянна употреба.

Най-популярният материал, от който се правят чаршафи и калъфки, е басмата. Той е издържлив на пране при високи температури и не избелява, а също така се предлага на доста ниска цена. Ако предпочитате нещо по-нежно, но нямате особено много възможности, може да заложите на сатена. Той също е като басмата, но е по-мек и по-подходящ за подарък.

Източник:  http://www.spalnobelio.bg/

Международни парични преводи
» Моментът, в който твоята банка те претовари за международния превод.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

We respect your privacy and therefore we made sure to disable the email entry field and your IP. -> Go to plugin settings, and replace me with custom notes.

Go to plugin settings, and replace me with custom notes.