Изборът на охранителна фирма в София

охранителна фирма в София

В наши дни никой не може да бъде сигурен за имуществото си. Десетки, дори стотици хиляди граждани и бизнеси стават обект на обири с взлом. В този ред на мисли най-доброто решение е да се използва охранителна фирма, с чиято помощ да се ограничат опитите за нерегламентиран достъп до апартаменти, къщи, офиси, складове и други бизнес обекти.

В големия град живеят най-различни хора, като прагът на бедността не е никак нисък. Това предразполага към кражби и престъпни действия, а един от най-добрите начини за противодействие срещу криминалния контингент е наемането на професионална охранителна фирма в София или друга част от страната, която да пази имотите и бизнеса от посегателства, взломаджийство и вандалски прояви.

Може ли да се доверите на охранителна фирма?

Да, ако използвате качествени охранителни услуги от доказани в сферата си охранителни фирми, със сигурност можете да бъдете спокойни за имуществото ви. Това е така, защото физическата охрана на обекти предоставя освен присъствие на обекта и сигнализираща техника при опити за влизане в дома или работното място. Реакцията на охранителите е незабавна и те ще дойдат на място за броени минути.

Разбира се, фирмената охранителна дейност включва и въвеждането на т.нар. паник бутон, който ще бъде под ръка на клиентите винаги, когато се наложи да го използват. Имайте предвид, че охранителна дейност се извършва след като дадената фирма получи лиценз от ГДНП, тъй като този вид услуги крият определени специфики и се извършват от обучени професионалисти. Доверете се единствено на лицензирана охранителна фирма.

Кога да потърсите охранителни услуги?

Ако живеете в опасен квартал и сте ставали жертва на обири, то със сигурност трябва да се поинтересувате от предложенията за охранителна дейност. Собствениците на офиси, търговски обекти, промишлени сгради и други, също могат да се замислят за професионална физическа охрана, тъй като производството и апаратурата им трябва да останат непокътнати.

На какво трябва да обръщате внимание при избора на охранителна фирма в София?

Отправна точка: имате Интернет, след като сте прегледали сайтовете, вече сте съставили списък на фирмите, вдигате телефона, обаждате се, задавате въпроси.

  1. Опит – този критерий може да бъде приписан на оценката на всяка компания, а не само на сигурността. Опитът помага да се организира работата по защита и успешната реакция дори при най-трудните ситуации.
  2. Брой клиенти – ако охранителната фирма не е ограничена до един град и се разширява чрез своите представителства в цялата страна, този показател е огромен плюс.
  3. Брой служители – този параметър говори за обхвата на дружеството като такова.
  4. Стандартен или индивидуален договор – неговото отсъствие трябва незабавно да ви предупреди.
  5. Материална отговорност – липсата на такъв елемент трябва да ви убеди, че не трябва да работите с охранителна фирма, която не дава никакви гаранции.
  6. Международен сертификат за качество или така нареченият ISO.
  7. Екипировка – обикновено стандартното оборудване се състои от бронежилетки, специални шлемове, газов спрей, травматично оръжие.
  8. Използвани комуникационни канали.
  9. Допълнителни мерки за сигурност.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.