Топ важните моменти при избора на макси бельо

Бельото е основният компонент на всеки дамски гардероб. Независимо от размера на сутиен и бикини, то трябва да е ефектно, стилно и удобно, да придава усещане за комфорт, нежност и женственост.

Избор на макси бельо

Изборът на правилното макси бельо не е лесна задача за пухкавите дами. Трябва да се вземат предвид много нюанси и прецизно да се подхожда към избора на точния размер.

макси бельо

Ако всички стъпки са правилно изпълнени, тогава избраното бельо, независимо дали е ефектен корсет или практична нощница, ще носи огромни дози удоволствие.

Модели и колекции за пазаруване

Модерните колекции от дамски дрехи и макси бельо за дамите с наднормено тегло са разнообразни. Просто трябва да решите дали искате да постигнете коригиращ визуален ефект или имате желание да опитате нещо ново.

При втория случай  е по-лесно: в условията на съвременното разнообразие от облекло може да намерите всичко за макси модата в Интернет, като например в електронния магазин loveyourcurvy.com. Магазинът предлага модели дрехи за придаване на естетичен външен вид: от удобно безшевно бельо, през изящни дантелени комплекти, до прашки, корсети и още, с XXXL размери.

Характеристики в подбора на макси бельо

Основната трудност, с която често се сблъскват пълните жени, е правилният избор на размер и модел макси бельо.

Как да изберете правилното макси бельо?

Обърнете внимание на материала. Естествените тъкани или смесените материали с минимално съдържание на изкуствени влакна ще създадат необходимия комфорт и ще позволят на кожата да „диша“.

Фокусирайте се върху удобството, а не върху външния вид. Съблазнителен дует от отворен сутиен и дантелени бикини за специални поводи може да има всяка дама в гардероба си. Тук обаче не забравяйте, че е препоръчително да носите удобен, непритискащ и непротриващ комплект всеки ден.

Разновидности на бельо за пълни жени

Едрите дами залагат на същото бельо като по-стройните момичета. Производителите днес предлагат широка гама на бельо от всякакъв размер. Сред него ще откриете от съблазнителни корсети до елегантни пеньори.

Наднорменото тегло вече не е причина да се откажете от предимствата на съвременната индустрия. Сред разнообразието от ефектни сутиени и чорапи имате възможност да се чувствате отново привлекателна и желана лейди.

Сутиени

макси сутиен

Сутиенът за пищната жена е основният компонент на гардероба. В крайна сметка цялостното впечатление, направено от великолепната женска фигура, зависи от това, колко компетентно е избран този детайл.

Правилният сутиен трябва да създава перфектната визия на гърдите, да не се врязва в раменете с твърде тесни презрамки, които не издържат тежестта на бюста. Макси сутиенът не трябва да стяга прекалено или да образува неприятни гънки по гърба.

Изпробването на сутиен е също толкова важен момент, колкото и изборът на партньор в живота. Ето защо притежателката на пищен бюст трябва да носи този продукт през повечето време. Т-образни чашки, широки презрамки, умерено широк гръб – това са детайлите на сутиен, идеален за ежедневно носене.

Една пълна дама трябва да има няколко сутиена с различни цветове и стилове в гардероба си. Например чифт ефектни дантелени сутиени за романтични срещи, плътен памучен сутиен за активни разходки или спорт, практични затворени модели от основни цветове (бяло, черно и телесно) за ежедневно носене.

Корсети

макси корсет

Днес корсетите не са толкова популярни, но за пълните жени този елемент от гардероба е доказан не само като обект на съблазняване, но и като практично коригиращо бельо. Възможността да премахне няколко допълнителни сантиметра в талията или да прикрие неприятните бръчки по гърба е желанието на всяка жена.

Правилно подбраният корсет прави възможно носенето на тясна рокля или полупрозрачна блуза. Резултатът е впечатляващо стройна фигура.

Съществуват няколко вида корсети, които трябва да се разграничат. Корсетът като бельо е достойна алтернатива на сутиена. Той дава възможност за лесна корекция в линиите на фигурата. Такова бельо не е много функционално, така че пълните дами предпочитат да го използват като инструмент за съблазняване, вместо за ежедневно носене.

Корсетът като коригиращо бельо се използва много по-често. Този елемент скрива недостатъците от любопитните очи. Неговата задача е да направи линиите на тялото по-гладки, да подчертае талията и да прикрие гънките по гърба.

коригиращ корсет

Изключително важно при избора на коригиращ корсет правилно да се определи размерът. Твърде тесният корсет няма да позволи да дишате и да се движите нормално, а твърде просторният няма да изпълни основната си функция.

Долна част на макси бельо

Бикини за отслабване, панталони, коригиращи шорти – разнообразието от долната част на дамското бельо удивява дори и най-изисканите дами. За момичета с наднормено тегло гамата от бикини е приблизително сравнима с опциите за стандартен размер, с някои изключения, като например прашките или бикините не са най-добрият избор за пълна фигура.

Дизайнерите съветват момичетата с извита форма да обърнат внимание на по-долу описаните модели.

Панталоните или късите панталони за отслабване са не само практично бельо, но и реален начин да коригирате леко фигурата. Това може да се случи като премахнете досадните „гънки“ по бедрата. Безшевните и прилепналите по формата модели са незабележими под дрехите и изключително удобни за ежедневно носене.

Класическите модели са най-простият, но същевременно и удобен модел бикини. Изрязаните до средата на бедрото визуално издължават краката, а напълно затворените на дупето дават усещане за комфорт.

Боксерките или шортите са изборът на активните дами. Тези модели не притискат по време на спорт или активни разходки.

Бикините с висока талия са тенденцията на последните модни сезони. Те са изключително удобни за макси форми, като благоприятно подчертават съблазнителните линии на фигурата, фокусирайки върху талията и пищните бедра.

Нощници и неглижета

Друг вид бельо са нощниците и неглижетата. Те не са предназначени за активно забавление, а служат като практично облекло за сън. Пълноценната нощна почивка е възможна само с максимален комфорт на душата и тялото.

В заключение: Основното правило при избора на дамско макси бельо се крие не толкова във визуалния лукс и комфорт, а в това, че всяка дама трябва да обича себе си, независимо с каква фигура я е дарила природата.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.