Интерактивна реклама

WP Optimize Functions плъгин
» Персонализирани функции за оптимизиране на WordPress сайт. Лесен за настройка и не изисква специални умения по програмиране.

Неустоимото забавление за потребителя

интерактивна рекламаSianix Interactive Floor е разработила нестандартен и ефективен метод за успешен бизнес, завладяващ все повече фирмени компании, а именно чрез интерактивна система за реклама върху подова повърхност.

Благодарение на интерактивното взаимодействие между рекламното съдържание и потребителите, гледащи рекламата, е почти невъзможно да не забележат разцъфващите се около стъпките им цветя, когато преминавайки през проектираните зони, улавят усещането за стъпване върху тревна настилка, обагрена с пъстри цветове.

Технологията се базира на система за следене на движенията на посетителите и с помощта на софтуерен продукт излъчва интерактивна реклама, адаптираща се към движенията им.

Така приложена в оживени обекти като магазини, търговски центрове, хотели, аерогари и други, рекламата буди силен интерес у посетителите, задържайки неустоимо погледите им към излъчваното рекламно послание.

подова реклама

Photo: www.sianix.com

Рекламно заглавие магнит » Узнайте как да увеличите отзвука от вашите реклами, за да намалите до минимум риска от провал на рекламната ви кампания.
local avatar

Petya Mladenova

Интернет предприемач и уеб девелопър. Онлайн реклама и PR. Посвещава времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.