Хотел Luxor

Пари от писане » Ако владеете силата на думите, може да постигнете финансова стабилност и с писане.

Избор на бизнес хотел в Бургас

Хотел Луксор

Как да открием хотел в Бургас, който да покрива всички наши изисквания? Благодарение на Интернет, вие още сега може да получите подробна информация за хотелите в този красив черноморски град и в случай, че се нуждаете от спешна резервация – да го направите онлайн.

Ако сте любопитни да се запознаете с впечатленията на туристи, отсядали в различни хотели в града, може да прочетете отзиви в специализираните форуми за туризъм или в самите сайтове на хотелите. Виртуалното пространство действително бързо ви информира за популярните места в един непознат град. Разбира се, най-реална представа за качеството на услугите в даден хотел ще придобиете единствено, като го посетите лично.

Между служебните и частни пътувания обикновено съществува обща връзка и тя е хотелът, в който ще отседнете. Тенденция в градските хотели днес е да се съчетае типичният бизнес хотел с комфорта на съвременните туристически оазиси, където и най-капризните клиенти могат да получат модерни услуги на високо ниво. Именно такъв е хотел Luxor в Бургас.

Разположен в центъра на града и в близост до плажната ивица, привличащ погледа с привлекателната си  постройка, хотелът може да ви изненада приятно с девет просторни и удобни студия, 27 комфортни двойни стаи, снабдени с мини бар, Интернет, цифрова телевизия и денонощен румсървис.

Гостите имат привилегия да ползват безплатен бизнес център, модерно оборудвана фитнес зала и прекрасна парна баня. Всички тези удобства ви позволяват лесно да съчетаете работата с почивката и наред с вашите служебни ангажименти, да намерите време за отдих и възстановяване.

Цялостната визия на Hotel Luxor следва стилистиката на Древен Египет. Интериорът е решен в пясъчни и слънчеви цветове, което внася настроение и неповторимост. Това впечатление се допълва и от множеството пергаменти, донесени от местността Луксор, които красят стаите и коридорите на хотела.

За вашето приятно пребиваване в Бургас ще се погрижи усмихнат и квалифициран персонал, на който може да разчитате по всяко време от вашата почивка. В ресторанта към хотела ще имате честта да опитате оригинални италиански специалитети, скъпи вина и пица на пещ, приготвена пред вашия поглед.

Денонощният лоби бар ви предоставя възможността да се отпуснете с ваши приятели, без ограничение във времето да се отдадете на сладки приказки и отбрани питиета в приятна атмосфера и релаксираща музика.

Все още търсите екзотично място в Бургас? Комфортният хотел “Луксор” ви очаква, за да спечели вашето доверие и превърне престоя ви в града в едно чудесно изживяване.

WhitePress
» Международна платформа за разпространение на съдържание, свързваща дигитални PR и медийни агенции и рекламодатели със собственици на уеб сайтове и инфлуенсъри.

author

Анелия Георгиева

Професионален опит с авторски текстове – от футболни прогнози и статии за билярдни маси, до теми за панически атаки и алкохолизъм, както и с текстове с цел SEO.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.