Грешките при ремонт на баня

ремонт на баня

«4 практически стъпки, които трябва да се предвидят»

Преследване на модните тенденции

Днес дизайнерите предлагат пищно разнообразие от оригинални идеи за ремонт на баня. Затова трябва да се предвиди практическата полза при използването на един или друг елемент, защото може да се случи така, че поради необичайна форма на мивката водата да прелее, а сложният модерен смесител да е неудобен. Много от функциите често са скрита маркетингова уловка. Помислете за това какво всъщност ви трябва и как ще го използвате. Ярките и лъскавите цветове може да преобладават в аксесоарите, така че, при необходимост лесно да се сменят с други.

Несъответстващи материали за баня

Банята е една от тези стаи, в които преобладават условия на резки промени на влажност и температура. Затова при предстоящ ремонт трябва да се използват материали, предназначени за такива помещения. Важно е да се боядиса със специална боя, така че, да не е нужно постоянно да се ремонтира и да се справяте с плесен или гъбички.

Лошо осветление

Приглушеното слабо осветление е добър фактор за създаване на релаксираща и спокойна атмосфера. Но за ежедневните рутинни процедури не е най-подходящото решение. При слаба светлина кожата често изглежда уморена и нездрава, а липсата на светлина може да повлияе на вашата собствена безопасност. Поради това, източниците на светлина трябва да бъдат поставени в близост до огледалото и над ваната или душа – най-малка е вероятността да паднете.

Разфокусирана вентилация

Погрижете се да осигурите добра вентилация, за да избегнете появата на мухъл, плесени и други не много приятни последици от влагата. Методът за вентилиране трябва се предвиди преди да започнете ремонтни дейности.

Източник: Строителна фирма ЗИД-КО

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.