Thierry Mugler и Nasomatto – екстравагантните марки оригинални парфюми

Оригиналните парфюми са предпочитан козметичен продукт. Психолозите казват, че изборът на парфюм зависи от нашия темперамент.

Редица парфюми са се доказали във времето като търсени от милиони. Някои от които класически – залагащи на съставки като цветя и плодове, като очароват привържениците на по-леките аромати.

Други – ориенталските парфюми – пленяват с пикантността и акцента си върху подправки като джинджифил и кардамон.

оригинални парфюми
Photo: parfium.bg

Марките Thierry Mugler и Nasomatto залагат на по-нетрадиционни съставки при избора на парфюмното си съдържание. Те са се утвърдили като екстравагантни и подходящи за експериментаторите и авантюристите.

Френският бранд Mugler е известен с нестандартните си дизайни както в модните линии, така и в парфюмерията си. На пазара от марката участват с няколко аромата, всеки от които представлява една малка обособена вселена от странни съставки.

Alien е дистинктивният аромат на марката, позоваващ се на уханието на амбрата. Макар и силен, парфюмът е изключително дързък и запомнящ се.

Womanity пък е бледо розово съвършенство, впечатляващ със съставките си като морска сол, смокиня и хайвер, отреждащи му място сред гурме ароматите.

Парфюмите Thierry Mugler не се ограничават само до типичните и добре познати, често срещани съставки. На който и техен аромат да се спрете, можете да бъдете сигурни, че ще привлечете внимание.

Thierry Mugler парфюми
Thierry Mugler – екстравагантни парфюми с щипка провокативност

Nasomatto са кралете в нишовата парфюмерия. Ценителите на оригиналните парфюми познават по-изтънчените и екстравагантни аромати. Това са парфюми, чиито съставки са селектирани внимателно.

Nasomatto парфюми
Nasomatto – екстравагантни нишови парфюми

В състава им влиза необичайно съдържание като кафе, уиски, сладкиши и всякакъв тип на често срещани парфюмни съставки. Продукцията им е произведение на изкуството и зад тях стоят едни от най-изтънчените професионалисти в света на парфюмерията.

Именно такъв бранд е италианският Nasomatto – парфюмите от техния каталог преливат от необичайни и екстравагантни ароматни композиции, оставящи ярко впечатление.

Оригиналните парфюми гарантират качество и завидна трайност. Някои от най-качествените благоухания „удържат“ аромата си в продължение на часове след първоначалното използване.

author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.