Бизнес идеи за доходи от Интернет


Не просто идеи, а 15 начина за печалба от Интернет …

доходи от интернет

15 начина за печалба от Интернет“ е електронна книга, насочена към хора с амбиция да се занимават със собствен бизнес в Интернет. Голяма част от „начините“ са иновативни и тепърва навлизат на българския пазар – имате реална възможност да се захванете с нещо, което да ви носи добра печалба, без препятствия от сериозна конкуренция. Останалите начини са вече утвърдени – както на българския, така и на чуждия пазар и ежедневно се използват от стотици интернет предприемачи у нас.

Разбира се, че след като я прочетете няма да разберете тайната как да станете милионери, но ще научите методи, за които не сте и предполагали, че съществуват. Ако сте начинаещ в интернет предприемачеството, то книгата е точно за вас – ще ви даде напътствия в избора на най-подходящото нещо, с което да се занимавате. Дори и вече да сте изпитали незадоволителен метод за печелене на пари или искате да подходите с нови тактики, то тази книга ще ви поднесе идеи за нещо по-интересно и по-доходоносно.

Авторът на „15 начина за печалба от Интернет“ има двугодишен опит с почти всички описани бизнес идеи, като се е занимавал с медийни уеб проекти, оптимизация и популяризация на сайтове, маркетинг в социалните мрежи и много други. Е-книгата съдържа не просто идеите за неща, с които може да се захванете, а точно и конкретно описани стъпки как те могат да ви донесат печалба – откъде да започнете, как да намерите клиенти, по какъв начин да направите правилната реклама, към кой пазар да се насочите и т.н.

Когато попаднете на думата „книга“ и първото, което ви идва наум е огромно съдържание с ненужни подробности, които просто запълват страниците и ви губят времето с празни приказки. Нищо подобно! Тази електронна книга ще прочетете за не повече от половин час, а ако опитате да търсите сами цялата събрана и обобщена информация в Интернет, най-вероятно ще са ви нужни месеци.

Хората казват, че най-добрата инвестиция е в знанието. Ако за 3,49 $ се колебаете, дали да си купите книгата, помислете за шансовете, които пропускате – дори една идея може да ви поднесе плодове в обратна възвращаемост.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.