Пет основни елемента за модерна баня

модерна баня

И до днес повечето хора са на мнение, че основните елементи в банята са плочките и душът. Дизайнерите обаче смятат, че съществуват 5 елемента, чието присъствие в съвременната и модерна баня е задължително.

Диспансерът за екологично пречистване е категорично задължителен, без значение дали ще се налива вода от банята или не. Вредните вещества попадат в организма, дори и при измиване на зъбите.

Шкафът под мивката ще спести безразборното разхвърляне на лични вещи. Според експертите той е най-практичният и модерен елемент, който трябва да присъства в помещението.

Преди се смяташе, че ваната е привилегия на богатите хора. За релаксиране след тежък работен ден, днес е почти неизбежно модерна баня без вана.

Модерна баня рафтове

Етажерките са онази практична част от модерното решение, върху които ще намерят мястото си кърпите, тоалетните принадлежности и останалите вещи, които се използват активно в ежедневието. Ако се монтират по-разчупено по стените, ще придават по-елегантна визия на помещението.

Стикерите са онези елементи, които спестяват неудобството за ориентация. Достатъчен е един неонов стикер за WC.

Източник: Онлайн магазин за мебели за баня – mebeli-za-bania.com

Интер Реклама

Хранителна добавка за отслабване
Отслабване с Chillies Active » Хранителна добавка с растителни екстракти от Гарциния Камбоджа, Гинко билоба, зелен чай, люта пиперка. Когато офисът ви закотви, а кантарът натежава, потърсете методи за отслабване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *