Практичен подарък

rqpm water accessory

RQpm Water Accessory

Универсален аксесоар – подарък за мъже и жени

Практична кутийка с формата на тубус за съхранение, изолиране и предпазване на личния ви камък от външни въздействия. Изработена от висококачествен корк „Natur SP“ с двойна дезинфекция. Без TCA.

Кутийката се предлага с розов кварц във формата на сърце (2 броя) или кубче (1 брой). Розовият кварц носи спокойствие и хармония. Поражда нежност и любов. Камъкът на сърцето и емоционалното възстановяване.

Размер на тубус кутийката: 4.5 см х 2,5 ∅
Розов кварц сърце: 1.5 х 1.5 х 1 см
Розов кварц кубче: 1 х 1 х 1 см
Опаковъчни материали: ръчна хартия, конопен шнур.

Изпраща се в увита като тубус ръчно изработена хартия с авторско лого и закрепена с конопен шнур визитка, като от другата ѝ страна може да се напише пожелание в случай, че е за подарък.

🎁 Поръчай подарък 🎁

RQpm кутийка с 2 сърца: €17

RQpm кутийка с 1 кубче: €14

Идеята

Дизайнът на кутийката е по моя идея и собственоръчно изработен. Предпочетох корк като материал за съхранение заради свойството му да изолира. Оттук и да предпазва камъчето от външни въздействия. Исках да е нещо мъничко, практично и универсално. Да го нося със себе си. Да си зареждам водата, която пия. Така се породи и намерението ми да създам продукт под формата на практичен подарък за не толкова специален случай, за всекиго и за всяко място.

© Идея, дизайн и ръчна изработка от Petya Mladenova | Facebook @RQpmWaterAccessory

Общи условия
Цените са с ДДС 0%. Пощенските разходи са включени в крайната цена на артикулите. Начини на плащане: PayPal, TransferWise, дебитна/кредитна карта. Изпращане в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането. Ще Ви предоставя номер за онлайн проследяване на пратката. В случай, че не разполагате с кредитна/дебитна карта или нямате PayPal account, помолете Ваш приятел, който често пазарува онлайн, да извърши плащането вместо Вас. 🙂
Пощенските пратки с препоръка отнемат от 3 до 7 работни дни за Европа. Международните пратки се доставят до 7-14 работни дни от деня на изпращане, освен ако митниците не причинят забавяне по някаква причина.
Можете да върнете продукта без причина за връщане, в рамките на 14 дни от датата на получаването му при следните условия: Продуктът да е в оригиналната си опаковка и да няма нарушен вид или зацапване. Да включите оригинален платежен документ, който сте получили, придружен с продукта. Разходите по връщането или замяната на продукта са за Ваша сметка.
Решаване на онлайн спорове
Стандартен формуляр за отказ
Контакти за въпроси, информация и предложения: email[@]inter-reklama.com, +421 9442 85587, Петя Младенова, Bratislava, Slovakia, EU
розов кварц ценаРозовият кварц в съд с вода не е просто красота. Той има способността да осигурява на водата специална енергия, подпомагайки защитата на тялото, като подобрява съня, стимулира енергията и благосъстоянието, и дори помага при главоболие.

Трябва да се отбележи, че питейната вода с розов кварц не замества здравословната диета или упражненията за тези, които целят загуба на тегло. Но отслабването всъщност се случва и допринася за укрепване на метаболизма и очистване на организма. Вода с розов кварц може да се пие всеки ден. Самостоятелни кубчета като аксесоар за вода може да се поръчат от страницата ми в Etsy.