Пари от писане – практична електронна книжка

Най-добре за писането се учи от четене – Лорд Актън

Кратко ръководство за начинаещ копирайтър

пари от писане

Ако владеете силата на думите, може да постигнете финансова стабилност и с писане. Иде реч за свободна професия копирайтър – лицето, създаващо собствен и уникален авторски текст на определена тема.

Не е нужно да сте журналисти или със специално образование. Достатъчно е умението ви на изразяване на мисли да е грамотно и красиво. Да познавате много добре онова, за което ще пишете. А търсенето на текстове за уеб е високо и неспирно расте.

Е-книгата «Пари от писане» е предназначена както за начинаещи, така и за собственици на уеб проекти, желаещи сами да пишат съдържанието в тях. Кратко ръководство, което ще ви посвети в естетическите правила за писане в Интернет.

Ще усвоите и методите за писане на поръчкови статии, както и за предварително написани текстове и намирането на потенциални клиенти за тях.


ИЗТЕГЛЕТЕ РЪКОВОДСТВОТО

Изтегляния: 417 (application/pdf) 539 KB | А5 формат PDF файл с 20 страници

Опитахте ли иновативния AI инструмент за пренаписване на текстове? Инструментът Paraphrase Tool перифразира отлично текстовете на български език. Просто поставяте параграф или пишете текст до 1000 символа в полето за въвеждане и инструментът ще ви пренапише качествен текст от оригиналния откъс. На всеки 36 часа имате безплатни 12 опита, като гарантира, че ще намерите перфектните думи, тон, стил и израз за всички ваши нужди при писане. Платеният вариант е 5 долара месечно и подходящ за по-обемни текстове, като пести време и усилия за пренаписване. Вариантът е по-икономичен дори от труда на копирайтър.