Маркетинг агенция eSale


eSale

eSale.bg – професионално уеб присъствие

Мисия

Мисията ни е да помогнем на бизнеса да изгради печеливша стратегия в интернет пространството, като предлагаме иновативни технологии и максимално ефективни методи за увеличаване на приходите на клиентите ни. eSale.bg предлага по-ефективна и таргетирана рекламна кампания за всеки бизнес и бранд с цел популяризирането им в Интернет, чрез привличане на таргетиран трафик към сайтовете им.

Уникалност в бизнеса

eSale.bg е следващото ниво на интернет популяризацията, където всеки инвестиран лев от Вашия бюджет ще реализира постигането на желаните от Вас цели и резултати. Всяка реклама се проектира с цел да въздейства на потребителя така, че предлаганият от Вас продукт се запечатва в съзнанието му по начин, който ще го накара да купува, дори и когато няма нужда от него. Най-добрата реклама за нас е удовлетвореният клиент.

Първи стъпки към успешна кариера

Първата стъпка е винаги най-трудна, всеки знае това. За мен тя беше с отварянето на първия интернет сайт, казвайки си: „искам да мога да изграждам и аз уеб ресурси“. Не след дълго вече бях на едно не много далечно ниво, като сега с ръка на сърце мога да кажа, че се специализирам все повече и повече в тази сфера – споделя  ръководителят на eSale.bg и креативен предприемач Банко Стоянов.

Ключови решения в критични моменти

Стремим се да бъдем в крак с последните тенденции в IT бранша, като разчитаме на ефективният маркетинг. Трябва винаги да сте в течение с новостите на средата, в която сте. Изостанете ли, това ще се отрази и на вас, и на бизнеса ви.

Фактори за успешно реализиране на бизнес идеята

С една дума – иновация. Гъвкав бизнес с постоянни иновации спрямо нуждите на таргет групите, които обслужва.

Възход и упадък на бизнеса от промените днес

Промените днес са перспективна възможност, а не отрицателен ефект за бизнеса. Всеки, който иска да се задържи, трябва да ги следва, а защо не и да води.

Професионални качества

Инициативност, амбиция и вяра.

Информация, предоставена за вас от Банко Стоянов, собственик на eSale.bg.


author

Интер Реклама

Интерактивен информационен проект за бизнес, маркетинг, реклама, уеб тенденции и прессъобщения в Интернет.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.