Амулети за пари


Запитвали ли сте се защо не ви върви и всяко начинание ви се разпада? Вероятно нямате достатъчно стимул и вяра в аспектите, които се опитвате да реализирате.

След сензационните разкрития и успехи в чужбина, международно признатият халдейски чародей Алеф представя и в България за вас уникални амулети за: прилив на пари, защита на бизнеса, късмет, благополучие, успех в работата и бизнесът и много други сфери.

Две жаби с монети - светло-зелен нефрит. Жаба – популярен символ на голям късмет с пари. Поставете под фигурката на жабата монета и талисманът ще е още по-ефикасен.

В този амулет са гравирани две жабки с монети по посока обратно на часовниковата стрелка. Синхронизирани по този начин правят амулета намагнитизиран за привличане на средства. В зависимост от аритметрията Ви се постигат изключителни резултати, просперитет, късмет, увеличаване на приходите и други.

Дракон с перли и две риби - бяло-зелен нефрит. Риби - фигурки и изображения на риби са най-популярният талисман във Фън Шуй - те символизират успех във финансовата сфера. Рибата е символ на философията и мълчанието, но и символ на изпълнението на желанията, носещ изобилие и късмет, символ на справедливостта и получаването по заслуги. Фигурка на риба на бюрото спомага за успех във всяко начинание.

Уникален амулет, конфигуриран от дракон бълващ перли и две риби. Изключително рядка изработка направена от преливащ бяло-зелен Нефрит, прави този амулет безценен за защита, късмет, щастие, прилив на пари и най-вече е символът на всяко едно желание с добри намерения. Като всеки амулет - изработен от минерали и кристали - в него се закодира специална мантра на база ариметрията на собственикът.

Дракон и мишлета - бял нефрит. Мишката е символ на богатство и натрупване. Мишката носи мъдрост, помага в успеха и кариерата. Изработена от натурален нефрит е активатор на богатството и финансовия успех. Амулетът с вградени дракон и мишка е един от най-силните талисмани за мощен просперитет и успехи в бизнеса.

Амулетите са от чист Нефрит, което ги прави изключително качествени. Можете да се възползвате от услугите на Красимир Куртев, като посетите официалният му уеб сайт http://minerali.ezominerali.com.

09.07.2011

  • Рекламирай, за да печелиш ...

    блог пост

    Реклама? Къде? Как?

    Прочети »