Колективно пазаруване в Интернет

Защо да се доверим на Grabi.BG?


internet pazaruvane Мисия
Мисията ни е да предложим на клиентите ни най-добрите и най-сигурните оферти за колективно пазаруване в интернет. Ние работим с най-големите сайтове за колективно пазаруване в страната. Ето защо гаранцията за качеството на предлаганите оферти е сигурна.

Уникалност в бизнеса
Grabi.BG е уникален с това, че не работи с всички сайтове за колективно пазаруване, като повечето сайтове агрегатори на оферти. Ние работим само с тези, които са доказали, че може да им се има доверие за всяка оферта.

Първи стъпки към успешна кариера
Първите стъпки към успешна кариера в интернет бизнеса винаги са накриво. Няма как да знаеш всички тънкости и в началото много залиташ. Но когато откриеш точният ритъм на работа, нещата потръгват.

Ключови решения в критични моменти
За да намираме ключовите решения ние анализираме сайтовете, с които работим. Следим както офертите, които в момента предлагат, така и изтеклите такива. Целта е да се отсеят сайтовете, запълващи пространството си с некачествени оферти.

Фактори за успешно реализиране на бизнес идеята
За да се реализира успешно, за нашата бизнес идея са необходими хора - те са най-ценният ресурс. Потенциални клиенти, които да знаят за сайта ни, да го посещават и знаят, че винаги може да се доверят на нас за качествена оферта.

Възход и упадък на бизнеса от промените днес
Нишата е пълна. В наше време съществуват много сайтове за колективно пазаруване и съответно доста агрегатори на оферти от такива сайтове. Което от една страна е добре - можеш да избираш от хиляди оферти и десетки сайтове. От друга страна не е добре, защото трябва да анализираш много на брой сайтове, да се доказваш непрекъснато и винаги да си конкурентно способен.

Професионални качества
Най-силните черти за всеки предприемач за мен са: находчивост, креативност, способност за взимане на адекватни решения в стресови ситуации и силна воля. Разбира се, нужен е и малко късмет.

14.10.2013 | Автор: Димитър Хаинов, собственик на Grabi.BG
Актуални оферти можете да разгледате и във фейсбук страницата »

  • Бизнес идеи за доходи от Интернет

    блог пост

    Не просто идеи, а 15 начина за печалба от интернет ...

    Прочети »